25/05/2017: Ο ΕΟΤ στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Βόλει Ανδρών

 

Με τον αέρα της νίκης ξεκίνησε τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ στην Ολλανδία, η Εθνική Ομάδα Ανδρών που υποστηρίζει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Επικράτησε με 3-1 έναντι της Μολδαβίας στον προκριματικό όμιλο και μας γέμισαν υπερηφάνεια.

 

25/05/2017: Σχέδιο για την οργανωμένη ανάπτυξη, προώθηση και προβολή του τουρισμού υγείας και ευεξίας- Ομιλία Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, στο Συνέδριο «Ο ρόλος της Υγείας στην Ανάπτυξη»

Στο σχεδιασμό ανάπτυξης και προώθησης προβολής του τουρισμού υγείας και ευεξίας αναφέρθηκε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά χαιρετίζοντας την έναρξη των εργασιών του 1ου Συνέδριου της Ναυτεμπορικής για τον κλάδο της Υγείας με θέμα «Ο ρόλος της Υγείας στην Ανάπτυξη».

 

25/05/2017 : O EOT στο 4ο Συνέδριο POSIDONIA SEA TOURISM

 

Με την παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κου Παναγιώτη Κουρουμπλή, της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά και του κου Δημήτρη Τρυφωνόπουλου, Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ που ήταν και ο χρυσός χορηγός του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, στις 22 Μαΐου 2017, το επίσημο δείπνο των ομιλητών του 4ου συνεδρίου “The Posidonia Sea Tourism Forum».

 

24/05/2017: Πρόσκληση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στους Διεθνείς Ομίλους Κρουαζιέρας για συνεργασία στην ανάπτυξη της ελληνικής κρουαζιέρας και του γιώτινγκ- Ομιλία στο Posidonia Sea Tourism Forum 2017

Πρόσκληση στους Διεθνείς Ομίλους της κρουαζιέρας και τους εκπροσώπους της παγκόσμιας βιομηχανίας θαλάσσιου τουρισμού να διερευνήσουν τις νέες δυνατότητες συνεργασίας και τις ευκαιρίες ανάπτυξης της κρουαζιέρας και του γιώτινγκ στην Ελλάδα, απηύθυνε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά από το βήμα του 4oυ Διεθνούς Posidonia Sea Tourism Forum 2017 που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

 

24/05/2017: ΕΟΤ – Η Αθήνα ιδανικός city break προορισμός για τους Λουξεμβουργιανούς

 

 

23/05/2017: Συμμετοχή του ΕΟΤ σε εκδήλωση προβολής της Αθήνας στη Σουηδία

 

Σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 23 Μαΐου στη Στοκχόλμη, για την παρουσίαση στη σουηδική αγορά των δυνατοτήτων για θαλάσσιο (yachting, sailing, diving) και πολιτιστικό τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, θα συμμετάσχει ο ΕΟΤ μέσω του Γραφείου του στη Σκανδιναβία.

 

23/05/2017: ΕΟΤ - Η Ελλάδα για δύο ημέρες στην «καρδιά» του Βελιγραδίου

 

22/05/2017: Ο ΕΟΤ στην έκθεση ΙΜΕΧ 2017 της Φρανκφούρτης

 

Με περίπτερο 200 τ.μ. συμμετείχε ο ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού IMEX 2017, μία από τις μεγαλύτερες του κλάδου διεθνώς, που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Μαΐου στη Φρανκφούρτη. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 9.000 επαγγελματίες και επισκέπτες, το γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας οργάνωσε σειρά παρουσιάσεων για την προβολή των υποδομών και των πλεονεκτημάτων που διαθέτουν ποικίλοι ελληνικοί προορισμοί τόσο για συνεδριακό τουρισμό όσο και για ταξίδια κινήτρων.

 

18/05/2017: ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΤΕ

Κύριε Πρόεδρε, Αντιπρόεδρε της Κυβέρνησης, Αξιότιμα μέλη του ΣΕΤΕ, Κυρίες και Κύριοι,

 

Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση στην ετήσια αυτή συνάντηση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ. Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ τον απερχόμενο πρόεδρο, τον κ. Ανδρέα Ανδρεάδη για την προσφορά του στον τουρισμό και την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε καθιερώσει. Επίσης να καλωσορίσω τον νέο πρόεδρο τον κ. Γιάννη Ρέτσο και να του ευχηθώ καλή θητεία.

 

Συνοπτικός διαγωνισμός για την προμήθεια γραφικής ύλης και αναλωσίμων υλικών, για την κάλυψη των αναγκών του Υπουργείου Τουρισμού

Προκήρυξη διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την προμήθεια γραφικής ύλης και αναλώσιμων υλικών για εκτυπωτές, φωτοτυπικά μηχανήματα και Fax, για την κάλυψη των αναγκών του Υπουργείου Τουρισμού

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Δευτέρα 12/6/2017 και ώρα 14.00 μ.μ.

Ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών: Τρίτη 13/6/2017 και ώρα 10.00 π.μ.

Pages

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter
Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.