12/11/2018: Υποστήριξη του ΕΟΤ στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Με την ενεργή υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον ΣΕΓΑΣ για προβολή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών καθ’  όλη τη διάρκεια του 2018 στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, που σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία και κατέγραψε νέο ρεκόρ συμμετοχών. Στη φετινή διοργάνωση, ο ΕΟΤ εκπροσωπήθηκε από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα κ.

06/11/2018: O ΕΟΤ στην Έκθεση Travel Connexion 2018 του Τ.Ο. Τhomas Cook στη Φρανκφούρτη

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τον Τ.Ο. Thomas Cook και με στόχο την περαιτέρω προβολή της Ελλάδας στη γερμανική τουριστική αγορά, η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας συμμετείχε στην Έκθεση Travel Connexion 2018, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στη Φρανκφούρτη. Η Έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Thomas Cook και έχει ως αντικείμενο την παρουσίαση του θερινού του προγράμματός του με τη συμμετοχή των συνεργατών του και πλήθος επαγγελματιών του τουρισμού.

 

05/11/2018: Ο ΕΟΤ υποστηρίζει διεθνείς πολιτιστικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις με τουριστικό ενδιαφέρον

Στο πλαίσιο της εθνικής πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού και της υπουργού κας Έλενας Κουντουρά για προβολή και προώθηση των θεματικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα καθώς και για «Τουρισμό 365 μέρες το χρόνο», ο ΕΟΤ υποστηρίζει τρεις σημαντικές εκδηλώσεις πολιτισμού και γαστρονομίας που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου.

02/11/2018: FVW Workshop 2018 με την υποστήριξη του ΕΟΤ – Οι Γερμανοί ανακαλύπτουν την αυθεντική Κρήτη

02/11/2018: Διεθνής συνάντηση στην Αθήνα των Δημοσιογράφων χωρών της Μεσογείων και Μαύρης θάλασσας.

Με την υποστήριξη του ΕΟΤ, πραγματοποιείται ( 4-7/11/2018) ο Διάλογος των  μελών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας, που διοργανώνει στην Αθήνα, η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων ( ΔΟΔ) σε συνεργασία με το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών ( ΕΣΗΕΑ)   την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών ( ΠΟΕΣΥ) κα την Ένωση Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου ( ΕΣΠΗΤ).

31/10/2018: Ελβετοί T.Os στην Αθήνα σε Fam Trip του ΕΟΤ

Την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής επισκέφθηκε από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου πενταμελής ομάδα Ελβετών τουριστικών πρακτόρων από τη Βασιλεία και την Ζυρίχη που εξειδικεύονται σε ταξίδια Incentives και MICE, στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης (Fam Trip) το οποίο διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας, στη δικαιοδοσία της οποίας υπάγεται και η αγορά της Ελβετίας, σε συνεργασία με την Aegean Airlines.

25/10/2018:Φθινοπωρινά ταξίδια εξοικείωσης από τον ΕΟΤ στο Ανατ. Αιγαίο και την Χαλκιδική.

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και μέσα στο φθινόπωρο  το δυναμικό πρόγραμμα ταξιδίων εξοικείωσης για ξένους δημοσιογράφους διεθνών μέσων ενημέρωσης ,που υλοποιεί ο ΕΟΤ  για την τουριστική προώθηση και προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

 

 

24/10/2018:Ενθουσιασμένοι οι Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες με τα Ιόνια Νησιά. Στην Αθήνα Ελβετοί τουριστικοί πράκτορες για city break.

Η Κεφαλονιά και η Ζάκυνθος γοήτευσαν δεκαοχτώ γερμανούς τουριστικούς πράκτορες, που συμμετείχαν στο ταξίδι εξοικείωσης που διοργάνωσε (14 έως 21/10/18) στα δύο νησιά, η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την αεροπορική εταιρεία Condor και το γερμανικό Ίδρυμα Willy Scharnow-Stiftung für Touristik.

 

22/10/2018: ΕΟΤ - Workshop στο Ισραήλ για τον τουρισμό στην Στερεά Ελλάδα

22/10/2018: Fam trip ΕΟΤ – Εσθονοί T.Os στην Στερεά Ελλάδα

Pages

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.