25/05/2017: Ο ΕΟΤ στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Βόλει Ανδρών

 

Με τον αέρα της νίκης ξεκίνησε τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ στην Ολλανδία, η Εθνική Ομάδα Ανδρών που υποστηρίζει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Επικράτησε με 3-1 έναντι της Μολδαβίας στον προκριματικό όμιλο και μας γέμισαν υπερηφάνεια.

 

25/05/2017 : O EOT στο 4ο Συνέδριο POSIDONIA SEA TOURISM

 

Με την παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κου Παναγιώτη Κουρουμπλή, της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά και του κου Δημήτρη Τρυφωνόπουλου, Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ που ήταν και ο χρυσός χορηγός του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, στις 22 Μαΐου 2017, το επίσημο δείπνο των ομιλητών του 4ου συνεδρίου “The Posidonia Sea Tourism Forum».

 

24/05/2017: ΕΟΤ – Η Αθήνα ιδανικός city break προορισμός για τους Λουξεμβουργιανούς

 

 

23/05/2017: Συμμετοχή του ΕΟΤ σε εκδήλωση προβολής της Αθήνας στη Σουηδία

 

Σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 23 Μαΐου στη Στοκχόλμη, για την παρουσίαση στη σουηδική αγορά των δυνατοτήτων για θαλάσσιο (yachting, sailing, diving) και πολιτιστικό τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, θα συμμετάσχει ο ΕΟΤ μέσω του Γραφείου του στη Σκανδιναβία.

 

23/05/2017: ΕΟΤ - Η Ελλάδα για δύο ημέρες στην «καρδιά» του Βελιγραδίου

 

22/05/2017: Ο ΕΟΤ στην έκθεση ΙΜΕΧ 2017 της Φρανκφούρτης

 

Με περίπτερο 200 τ.μ. συμμετείχε ο ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού IMEX 2017, μία από τις μεγαλύτερες του κλάδου διεθνώς, που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Μαΐου στη Φρανκφούρτη. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 9.000 επαγγελματίες και επισκέπτες, το γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας οργάνωσε σειρά παρουσιάσεων για την προβολή των υποδομών και των πλεονεκτημάτων που διαθέτουν ποικίλοι ελληνικοί προορισμοί τόσο για συνεδριακό τουρισμό όσο και για ταξίδια κινήτρων.

 

18/05/2017: Αθλητικές εκδηλώσεις με τουριστικό ενδιαφέρον υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

Το 4ο Ελληνικό Πρωταθλήματος Αγώνων Ιστιοπλοΐας «Hellenic Match Racing Tour 2017» (HMRT), που θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο, τους 8ους Διεθνείς Ορεινούς Αγώνες Ψηλορείτη «Psiloritis Race 2017» στις 28 Μαΐου και 2ο Trimore Syros Triathlon 2017, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου, έθεσε υπό την αιγίδα του ο ΕΟΤ, καθώς προωθούν τον αθλητικό τουρισμό και συμβάλουν στην επέκταση της τουριστικής περιόδου.

 

17/05/2017: Συνεχίζονται τα ταξίδια εξοικείωσης σε όλη την Ελλάδα. Τηλεοπτικά γυρίσματα δημοφιλών βελγικών τηλεοπτικών εκπομπών, σε Κρήτη Αττική και Πελοπόννησο.

Τηλεοπτικά γυρίσματα θα πραγματοποιήσει τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου (29/05-02/06/17), στην Κρήτη τηλεοπτικό συνεργείο της του Βελγίου, με την υποστήριξη του ΕΟΤ, στο πλαίσιο της στρατηγικής της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, για την ανάδειξη δημοφιλών αλλά και λιγότερο γνωστών ελληνικών προορισμών στο εξωτερικό καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους.

 

17/05/2017: Press trip ΕΟΤ για προβολή του Βόλου και του Πηλίου στη Γαλλία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 13 Μαΐου το 4ήμερο δημοσιογραφικό ταξίδι (press trip) στην πόλη του Βόλου και το Πήλιο για πέντε Γάλλους bloggers και δημοσιογράφους μεγάλων εφημερίδων και ειδησεογραφικών sites, που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και την τοπική ένωση ξενοδόχων.

 

15/05/2017: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ τρεις σημαντικές τουριστικές εκδηλώσεις

Με αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλου, ο Οργανισμός έθεσε υπό την αιγίδα του τρεις ιδιαίτερα σημαντικές εκδηλώσεις στον τομέα του τουρισμού, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα.

Pages

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter
Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.