21/09/2018: Fam Trip του ΕΟΤ στην Ήπειρο για Γερμανούς T.O’s

18/09/2018: Αναρριχητικός τουρισμός - O ΕΟΤ προβάλλει τα Μετέωρα στη Γερμανία

17/09/2018: Press Trips EOT - Γερμανοί δημοσιογράφοι ανακαλύπτουν την αυθεντική φύση και τον πολιτιστικό πλούτο της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης

14/09/2018: Συμμετοχή του ΕΟΤ στη ρωσική Έκθεση OTDYKH LEISURE 2018

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ΕΟΤ στηn 24η Διεθνή Τουριστική Έκθεση OTDYKH LEISURE 2018, που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Expocentre της Μόσχας. Το ελληνικό περίπτερο, στο οποίο συμμετείχαν επίσης ταξιδιωτικά πρακτορεία και αεροπορικές εταιρείες, επισκέφθηκε πλήθος κόσμου που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ελληνικούς προορισμούς, καθώς και ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Ρωσία κος Ανδρέας Φρυγανάς.

 

13/09/2018: Για δεύτερη χρονιά η Ελλάδα πρώτη στις προτιμήσεις των Αυστριακών

Η Ελλάδα είναι και φέτος ο μεγάλος νικητής της χρονιάς για την αυστριακή αγορά, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Walter Krahl, Γενικός Διευθυντής του μεγαλύτερου ομίλου τουριστικών γραφείων της Αυστρίας «Ruefa-Verkehrsbüro», που διαθέτει προς πώληση ταξιδιωτικά πακέτα και προγράμματα από το σύνολο των αυστριακών Tour Operators.  Όπως ανέφερε ο κ.

11/09/2018: Η Ελλάδα «Καλύτερος Προορισμός Οικογενειακών Διακοπών» στα βρετανικά βραβεία «Travel Bulletin Star Awards 2018»

Το βραβείο στην κατηγορία του Καλύτερου Προορισμού Οικογενειακών Διακοπών «Star Family Holidays Destination» για το έτος 2018 απέσπασε η Ελλάδα κατά την τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων του βρετανικού περιοδικού Travel Bulletin «Travel Bulletin Star Awards 2018», που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Landmark του Λονδίνου.

10/09/2018: Πρώτο βραβείο για τον ΕΟΤ στα Travel Awards 2017 της Ένωσης Tour Operators της Ρωσίας (ATOR)

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Best Office to Work with Tour Operators» απέσπασε το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας και ΚΑΚ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την απονομή των Travel Awards 2017 της Ένωσης Tour Operators της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ATOR), που πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου στο Technopark  Skolkovo της Μόσχας.

 

06/09/2018: Press Trips από τον ΕΟΤ για την «φθινοπωρινή» προβολή προορισμών στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα

Η περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η Κέρκυρα, η Θεσσαλονίκη, η Κρήτη, η Ρόδος καθώς και τα κυκλαδίτικα νησιά Σίφνος και Σέριφος βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος διεθνών ΜΜΕ, στο πλαίσιο δημοσιογραφικών ταξιδίων (press trips) που οργανώνουν η κεντρική υπηρεσία του ΕΟΤ και τα γραφεία του Οργανισμού σε Ηνωμένο Βασίλειο & Ιρλανδία, Γερμανία και Ιταλία.

05/09/2018:Πρώτη συμμετοχή του Ε.Ο.Τ. στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur 2018 στο Ντίσελντορφ

Στην  Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος ο ΕΟΤ (31/08 έως και 02/09/18),στο πλαίσιο  των κατευθύνσεων της εθνικής τουριστικής πολιτικής του υπουργείο Τουρισμού, για   την παγκόσμια προώθηση της Ελλάδας ως κορυφαίου τουριστικού  προορισμού 365 ημέρες το χρόνο, και την τουριστική προβολή των θεματικών τουριστικών προϊόντων που προσφέρει η χώρα καθ’ολη τη διάρκεια του έτους .  

 

14/08/2018: Με την αιγίδα του ΕΟΤ σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις τον Αύγουστο σε Λέσβο και Σκόπελο.

Δύο σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις  σε Λέσβο και Σκόπελο πραγματοποιούνται τον Αύγουστο υπό  την αιγίδα του ΕΟΤ στο πλαίσιο της στρατηγικής στο πλαίσιο της εθνικής και περιφερειακής τουριστικής πολιτικής που έχει χαράξει το Υπουργείο Τουρισμού και η Υπουργός κα Έλενα Κουντουρά με στόχο την ανάδειξη και προβολή  της πολιτιστικής κληρονομιάς των  νησιών μας και τη στήριξη των τοπικών οικονομιών και κοινωνιών.

 

Pages

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.