23/06/2017: Ο ΕΟΤ στο workshop Mobile Masterclass της Google Digital Academy

 


 

Στο διήμερο workshop Mobile Masterclass, που οργανώνει η Ηλεκτρονική Ακαδημία της Google (Google Digital Academy) στις 27 και 28 Ιουνίου στο Λονδίνο σε συνεργασία με τη Google Ελλάδας, έχει επιλεγεί να συμμετάσχει με δύο στελέχη της Διεύθυνσης Έρευνας Αγοράς & Διαφήμισης ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

22/06/2017: Press trips από τον ΕΟΤ

 

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα δημοσιογραφικά ταξίδια (press trips) και τα ταξίδια εξοικείωσης (fam trip), που διοργανώνει ο ΕΟΤ μέσω των κατά τόπους γραφείων του, στο πλαίσιο του επικοινωνιακού σχεδιασμού και των προτεραιοτήτων που έχει θέσει το Υπουργείο Τουρισμού για τη δυναμική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, με το μικρότερο δυνατό κόστος, μέσα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

 

Ειδικότερα:

 

19/06/2017: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ η 18η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής και το «Λύκειο Επιδαύρου»

 

13/06/2017: Fam Trip του ΕΟΤ στην Κάρπαθο για αυστριακούς δημοσιογράφους

 

08/06/2017: ΕΟΤ – Ταξίδι γαστρονομίας στην προαθωνική περιοχή για Γερμανούς δημοσιογράφους

Γευστικό ταξίδι γαστρονομίας στην Προ του Άθω περιοχή για τρεις Γερμανούς δημοσιογράφους εντύπων ευρείας κυκλοφορίας οργάνωσε στις αρχές Ιουνίου το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας σε στενή συνεργασία με την Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού, στο πλαίσιο του γαστρονομικού φεστιβάλ «Mount Athos Area KOUZINA 2017» που τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

 

06/06/2017: Press trips από τον ΕΟΤ για προβολή της Σίφνου, των Ιονίων νήσων και της Θεσσαλονίκης

 

02/06/2017: Η Ελλάδα στο επίκεντρο δημοφιλών ηλεκτρονικών μέσων σε Ρωσία και Ινδία

H Περιφέρεια Αττικής και ο Πόρος θα προβληθούν με την υποστήριξη του ΕΟΤ αυτό το καλοκαίρι από το δημοφιλέστερο Ομοσπονδιακό τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας «Russia 1».

 

Συγκεκριμένα αναμένεται να προβληθούν πέντε (5) ιστορίες για την Ελλάδα, διάρκειας τριών (3) λεπτών έκαστη και θα επαναλαμβάνονται τρείς (3) φορές την ημέρα με θέματα:

31/05/2017: ΕΟΤ – Παρουσίαση της Ελλάδας σε Τούρκους Τ.Ο.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαίου στην Κωνσταντινούπολη (Σισμανόγλειο Μέγαρο) εκδήλωση με τη συμμετοχή Τούρκων Τ.Ο. και εκπρόσωπων των σημαντικότερων τουριστικών επιχειρήσεων στην τουρκική μεγαλούπολη, που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Τουρκίας σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας.

30/05/2017: Press trips από τον ΕΟΤ για προβολή ελληνικών προορισμών σε Γερμανία, Αυστραλία, Τουρκία, Ιταλία, Ελβετία και Αυστρία

Καθώς εισερχόμαστε στην «καρδιά» της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, ο ΕΟΤ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τη διοργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών (press trips) και ταξιδίων εξοικείωσης (fam trip), στο πλαίσιο του στρατηγικού επικοινωνιακoύ σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά για την προβολή και ανάδειξη δημοφιλών αλλά και λιγότερο γνωστών ελληνικών προορισμών στο εξωτερικό.

 

25/05/2017: Ο ΕΟΤ στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Βόλει Ανδρών

 

Με τον αέρα της νίκης ξεκίνησε τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ στην Ολλανδία, η Εθνική Ομάδα Ανδρών που υποστηρίζει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Επικράτησε με 3-1 έναντι της Μολδαβίας στον προκριματικό όμιλο και μας γέμισαν υπερηφάνεια.

 

Pages

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter
Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.