13/12/2017: Συμμετοχή του ΕΟΤ στο Winter Ball 2017 της Μόσχας

Με στόχο την περαιτέρω προσέλκυση ρώσων επισκεπτών στον τομέα του τουρισμού πολυτελείας (luxury tourim), το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας και ΚΑΚ συμμετείχε για πρώτη φορά στην ετήσια εκδήλωση Winter Ball 2017, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μόσχας από το Winter Ball Charity Foundation (WBCF).

13/12/2017: Βράβευση του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας από τον Γερμανικό Σύνδεσμο Ταξιδίων (DRV)

Το βραβείο «Χρυσή Τιμητική Άρκτος» του Γερμανικού Συνδέσμου Ταξιδίων (DRV) απέσπασε το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας, με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα ετών συμμετοχής του ως μέλος στον DRV. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε η προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας, κα Παρασκευή - Μαρία Στρούμπου, ενώ η σχετική απονομή έλαβε σημαντική δημοσιότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Συνδέσμου.

 

11/12/2017: «Greek Health Tourism Forum» στη Μόσχα

Η Ελλάδα ιδανικός προορισμός για ιατρικό τουρισμό

 

 

08/12/2017: Προβολή της Ελλάδας ως χειμερινό προορισμό την αγορά της Τουρκίας

Την προβολή της Ελλάδας ως ιδανικό προορισμό για χειμερινές διακοπές και διακοπές πολυτελείας προωθεί το Γραφείο ΕΟΤ Τουρκίας, στο πλαίσιο και του επικοινωνιακού σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο.

 

07/12/2017: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της βιομηχανίας γαμήλιου τουρισμού

Υπό την αιγίδα του θέτει ο ΕΟΤ, την ετήσια Έκθεση «Bridal Expo», που διεξάγεται από 13 έως 15 Ιανουαρίου 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο, η με στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας ως ιδανικού γαμήλιου προορισμού («Greece, the wedding destination”).

 

01/12/2017: Η Ελληνική γαστρονομία στο κέντρο των Βρυξέλλών

Ένα γευστικό «ταξίδι» στην πλούσια Ελληνική γαστρονομία θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι κάτοικοι και επισκέπτες των Βρυξελλών επισκεφτούν την Schuman Square στο κέντρο της Βελγικής πρωτεύουσας, στις 6 Δεκεμβρίου. Το γραφείο ΕΟΤ Κάτω χωρών σε συνεργασία με την εθελοντική κίνηση πολιτών «Discovering Network absl» που ενεργοποιείται μέσω της πρωτοβουλίας «Discovering Greek products in Belgium», εκπροσωπούν την Ελλάδα στην εκδήλωση «Rond Point Schuman Lights UP», με στόχο την προώθηση της Ελλάδας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

30/11/2017: Γραφείο E.O.T. Γερμανίας- Προβολή της άγνωστης νησιωτικής Ελλάδας στο GEO SAISON

"Ανακαλύπτοντας την άγνωστη νησιωτική Ελλάδα" είναι ο τίτλος εκτενούς τριαντασέλιδου αφιερώματος που θα δημοσιευτεί στο έγκριτο τουριστικού περιεχομένου περιοδικό GEO SAISON, τον Μάϊο του 2018, ως αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας του περιοδικού με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, αλλά και με τις κατά τόπους Περιφέρειες (Ιονίων Νήσων, Αττικής) και Δήμους (Ύδρας).

 

27/11/2017: Οι Πολωνοί τουρίστες προτιμούν Ελλάδα για τις διακοπές τους

Αυξημένη κίνηση κατά 15% έως 20% προς Ελληνικούς προορισμούς, αναμένουν για το 2018 οι Τ.Ο.s της Πολωνίας καθώς η Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί προορισμό πρώτης προτίμησης για τους Πολωνούς τουρίστες.

 

22/11/2017: Βράβευση της Ελλάδας από το περιοδικό Family Traveller

Μια ακόμα διάκριση για τη χώρα μας στη διεθνή τουριστική αγορά ήταν το βραβείο που απέσπασε το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας από το δημοφιλές περιοδικό Family Traveller, το οποίο κάθε χρόνο βραβεύει τις ταξιδιωτικές και τουριστικές επιχειρήσεις που διακρίνονται για την προσήλωση και στόχευση στις οικογενειακές διακοπές.

 

22/11/2017: Εκδήλωση για την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού στη Γαλλία

Με στόχο την προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γαλλίας σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο στον πολιτιστικό τουρισμό Τ.Ο Arts et Vie πραγματοποίησε μεγάλη εκδήλωση στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Παρίσι με προσκεκλημένους επιλεγμένο κοινό που αποτελείτο από Προέδρους και υψηλόβαθμα στελέχη τουριστικών και πολιτιστικών ενώσεων που εδρεύουν σε όλη τη γαλλική επικράτεια (ενώσεις γραμμάτων και τεχνών, φίλων των μουσείων κλπ) καθώς και διαμορφωτές κοινής γνώμης.

Pages

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.