15/03/2018: Με την υποστήριξη του ΕΟΤ ο «Ημιμαραθώνιος Αθήνας»

Με την υποστήριξη του ΕΟΤ θα διεξαχθεί για 7η χρονιά ο «Ημιμαραθώνιος Αθήνας» αυτή την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018. Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων, διοργανώνουν εκ νέου μια από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές εκδηλώσεις, που αποτελεί νέα τάση για τον αθλητικό τουρισμό αφού ικανοποιεί την ανάγκη για έναν αγώνα διεθνούς επιπέδου στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

 

14/03/2018: Ο ΕΟΤ υποστηρίζει το «MotOFFtour 2018»

Με την υποστήριξη του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου στους ορεινούς όγκους της Μακεδονίας και της Θράκης η διεθνής τουριστική-περιηγητική μοτοσυκλετιστική διοργάνωση «MotOFFtour 2018», που θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες του είδους της παγκοσμίως.

13/03/2018: Με την αιγίδα ΕΟΤ το 5ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Ν. Αγχιάλου

Με την αιγίδα του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του International Organization of Folk Art (IOV) θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου 2018 το 5ο  Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ν. Αγχιάλου-Βόλου, δράση που στοχεύει στην ανάδειξη και καθιέρωση της περιοχής ως ενός σημαντικού πολιτιστικού προορισμού.

 

09/03/2018: Με την αιγίδα ΕΟΤ το «HEALTHY LIFE FESTIVAL»

Με την αιγίδα του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί το «HEALTHY LIFE FESTIVAL» από τις 20 έως τις 22 Απριλίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι.

 

06/03/2018: Ο ΕΟΤ στηρίζει διεθνείς ποδηλατικές διοργανώσεις σε Ρόδο και Κω

Τρεις ιδιαίτερα σημαντικές διεθνείς ποδηλατικές διοργανώσεις, που πραγματοποιούνται στα Δωδεκάνησα έθεσε υπό την αιγίδα του ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Υπουργείου και της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά για την τόνωση της τουριστικής κίνησης 365 ημέρες το χρόνο.

05/03/2018: «Η Τουριστική Πολιτική του Υπουργείου Τουρισμού και η επικοινωνιακή προβολή και προώθηση μέσω του ΕΟΤ δημιούργησαν το περιβάλλον για την ισχυρή τουριστική ανάπτυξη»

Ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ. ΕΟΤ Χαράλαμπου Καρίμαλη στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

 

02/03/2018: Με την αιγίδα ΕΟΤ το 13ο Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων «ATHENS ANIMFEST 2018»

Με την αιγίδα του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί το επετειακό 13ο Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων «Athens Animfest 2018» που θα λάβει χώρα από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου στην Αθήνα. Πρόκειται για Διεθνές Φεστιβάλ και εντάσσεται σε ένα ευρύτερο δίκτυο φεστιβάλ που διενεργεί το Ευρωπαϊκό Κέντρο Κινουμένων Σχεδίων («Εuropean Art Animation Center»).

23/02/2018: Παρουσίαση στον ΕΟΤ του διεπιστημονικού Eυρωπαϊκού προγράμματος ΜedSTACH για την τεχνολογία στην πολιτιστική κληρονομιά

Οι στόχοι του Ευρωπαϊκού προγράμματος «MedSTACH: Eastern Mediterranean Science and Technology Centre of Excellence for Archaeology and Cultural Heritage» και τα δυνητικά οφέλη του για τον Ελληνικό τουρισμό, ήταν το θέμα της παρουσίασης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα προς τον Γ.Γ. κ. Κωνσταντίνο Τσέγα και στα στελέχη του ΕΟΤ, από τον Κοσμήτορα της Σχολής Μηχανικής και Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕ.ΠΑ.Κ) και συντονιστή του προγράμματος καθηγητή Φαίδωνα Κυριακίδη, και τον ερευνητή δρ.

23/02/2018: Με την αιγίδα ΕΟΤ ο 5ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου

Με την αιγίδα του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου στις 29 Απριλίου του τρέχοντος έτους, ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα οι αγώνες του Ημιμαραθωνίου 5 και 10 χιλιομέτρων καθώς και ο αγώνας δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά.

 

22/02/2018: Αύξηση 15% στις κρατήσεις Τσέχων τουριστών το 2018- Η Ελλάδα αποτελεί την κορυφαία επιλογή τους για αεροπορικά ταξίδια, και προβάλλει δυναμικά νέους ελληνικούς προορισμούς και θεματικές τουριστικές εμπειρίες

Υψηλή ζήτηση για την Ελλάδα καταγράφεται από την Τσεχία για το 2018, με αύξηση 15% στις κρατήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία και τις επαφές της ηγεσίας του ΕΟΤ με παράγοντες της τσεχικής τουριστικής αγοράς στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Πράγας, «Holiday World 2018», όπου η Ελλάδα και ο ΕΟΤ συμμετείχαν με περίπτερο και δυναμικές προωθητικές ενέργειες.

 

Pages

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.