01/06/2012: Συνάντηση Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού με Δήμαρχο Αθηναίων

Συνάντηση εργασίας, κατά την οποία βεβαιώθηκε η συμφωνία για στενή συνεργασία προκειμένου να διευθετηθούν επείγοντα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, πραγματοποίησαν σήμερα στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, η Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κυρία Τατιάνα Καραπαναγιώτη και ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.

 

Συμφωνήθηκε, λόγω της ιδιαιτερότητας της συγκυρίας και του υπηρεσιακού χαρακτήρα της κυβέρνησης, η προώθηση της επίλυσης συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα στο κέντρο της Αθήνας.

 

Παρατηρήθηκε πρόοδος στα χρονοδιαγράμματα που αφορούν την αξιοποίηση του δημόσιου χώρου και τις αναπλάσεις, όπως στον Καθολικό ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το ναό Αγίου Κωνσταντίνου, το κτίριο του «Ακροπόλ», ενώ συζητήθηκαν και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος όπως ο λόφος του Λυκαβηττού, ο πεζόδρομος της Τοσίτσα, η πλατεία Δικαιοσύνης, και η αξιοποίηση του αμαξοστασίου των ΗΛΠΑΠ.

 

Στη συνάντηση παρευρέθησαν η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, κυρία Λίνα Μενδώνη, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτιστικής και Τουριστικής Υποδομής, κύριος Γιάννης Πυργιώτης, καθώς και η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Αθηναίων, κυρία Νανά Σπυροπούλου.

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.