03/01/2017: Ευχαριστίες του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου προς τον Γ.Γ. ΕΟΤ Δ. Τρυφωνόπουλο

Τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο για την ουσιαστική συμβολή του στη διεξαγωγή του 5ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα, εκφράζει σε επιστολή του ο Γενικός Γραμματέας του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Αναπτύξεως κ. Rashad Magber.

 

Όπως σημειώνει ο κ. Magber «το 5ο Φόρουμ ήταν, κατά γενική ομολογία, μία από τις πλέον επιτυχημένες εκδηλώσεις μας και μία εξαιρετική ευκαιρία για διερεύνηση επενδυτικών και επιχειρηματικών ευκαιριών μεταξύ της Ελληνικής και της Αραβικής πλευράς».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δ. Τρυφωνόπουλος συμμετείχε ως ομιλητής στην 3η ενότητα του Φόρουμ, η οποία επικεντρώθηκε στον τομέα του τουρισμού, παρουσιάζοντας τόσο τη δυναμική που διαθέτει το ελληνικό τουριστικό προϊόν όσο και τις πολλαπλές δυνατότητες για επενδύσεις σε όλο το τουριστικό φάσμα (όλη η ομιλία του κ. Δ. Τρυφωνόπουλου, εδώ).

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.