09/10/2018: Υποστήριξη του ΕΟΤ σε εκδηλώσεις στις ΗΠΑ με τουριστική υπεραξία

 

Με την υποστήριξη του ΕΟΤ πραγματοποιείται από τις 12 έως τις 20 Οκτωβρίου στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ το 15o Greek Film Festival (SFGFF), το οποίο χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Modern Greek Studies Foundation, που εδρεύει στην ίδια πόλη, και κάθε χρόνο παρουσιάζει τη δουλειά σημαντικών Ελλήνων και Κυπρίων κινηματογραφιστών από όλον τον κόσμο. Πρόκειται για μια διοργάνωση με σημαντικά επικοινωνιακά οφέλη και για την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, αφού το κινηματογραφόφιλο κοινό που παρακολουθεί το Φεστιβάλ ανήκει σε ομάδες με υψηλό εισοδηματικό και μορφωτικό επίπεδο.

 

Εξάλλου, ο ΕΟΤ στηρίζει και το ετήσιο εορταστικό δείπνο που διοργανώνει η μεγαλύτερη ελληνοαμερικανική οργάνωση ΑΧΕΠΑ στις 17 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη. Στην εκδήλωση συμμετέχουν κάθε χρόνο εξέχοντες Έλληνες, Ελληνοαμερικανοί και Αμερικανοί παράγοντες, γεγονός που παράγει προστιθέμενη αξία για την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού σε εξειδικευμένο και ιδιαίτερα στοχευμένο κοινό υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.

 

Και οι δύο ενέργειες εντάσσονται στην στρατηγική που έχει καταρτίσει το Υπουργείο Τουρισμού και η υπουργός Έλενα Κουντουρά για τη, μέσω του ΕΟΤ, διαρκή και δυναμική τουριστική προβολή και προώθηση της Ελλάδας στην παγκόσμια αγορά.
 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.