12/02/2018: Με την αιγίδα του ΕΟΤ το Γαστρονομικό Φεστιβάλ Κέρκυρας

Με την αιγίδα του ΕΟΤ και του Δήμου Κέρκυρας θα διεξαχθεί το Γαστρονομικό Φεστιβάλ Κέρκυρας «Corfu Food & Wine Festival» από 9 έως 13 Μαϊου 2018.

 

Πρόκειται για μια σημαντική δράση, στη διοργάνωση της οποίας συμμετέχουν μεταξύ άλλων το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το Επιμελητήριο Κέρκυρας, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Λέσχη Αρχιμαγείρων, η Ένωση Ξενοδόχων κ.α. που στόχο έχει την ανάδειξη της γαστρονομίας ως κύριου χαρακτηριστικού της ιστορίας και του πολιτισμού του νησιού.

 

 

Με τη συμβολή των ντόπιων παραγωγών τροφίμων και κρασιού, το φεστιβάλ - που θα διαρκέσει πέντε ημέρες - θα περιλαμβάνει street party για τους συμμετέχοντες με διαδρομές γευσιγνωσίας υπό τη συνοδεία της Φιλαρμονικής και των Χορωδιών της Επτανησιακής Σχολής Μουσικής. Ταυτόχρονα, θα λαμβάνουν χώρα πλήθος ξεχωριστών πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως σεμινάρια ιστορίας της επτανησιακής κουζίνας, σεμινάρια Ομηρικής και Μεσογειακής διατροφής κ.α.

 

Η διεθνής προβολή του φεστιβάλ, ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης ξένων επισκεπτών, θα γίνει τόσο μέσω του διαδικτύου όσο και μέσω των συνεργαζόμενων φορέων EasyJet, Ryanair, Sky Express και Aegean.

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.