13/03/2018: Με την αιγίδα ΕΟΤ το 5ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Ν. Αγχιάλου

Με την αιγίδα του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του International Organization of Folk Art (IOV) θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου 2018 το 5ο  Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ν. Αγχιάλου-Βόλου, δράση που στοχεύει στην ανάδειξη και καθιέρωση της περιοχής ως ενός σημαντικού πολιτιστικού προορισμού.

 

 

Στο Φεστιβάλ θα λάβουν μέρος χορευτικά συγκροτήματα από την Κόστα Ρίκα, τις Φιλιππίνες, την Κολομβία, την Κορέα, το Μεξικό, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Γεωργία, την Πολωνία, την Κύπρο και την Ελλάδα  με συνολικά 400 χορευτές, τα οποία θα παρουσιάσουν ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα παραδοσιακών χωρών, που το ελληνικό κοινό έχει σπάνια την ευκαιρία να δει. Η παρουσίαση του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, ενώ έχει προβλεφθεί και η live streaming μετάδοσή του.

 

Τις εκδηλώσεις έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν προσωπικότητες  από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως, μεταξύ άλλων, οι πρέσβεις και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι των πρεσβειών από τις συμμετέχουσες χώρες, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, δημοσιογράφοι κ.ά.

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.