14/03/2018: Ο ΕΟΤ υποστηρίζει το «MotOFFtour 2018»

Με την υποστήριξη του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου στους ορεινούς όγκους της Μακεδονίας και της Θράκης η διεθνής τουριστική-περιηγητική μοτοσυκλετιστική διοργάνωση «MotOFFtour 2018», που θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες του είδους της παγκοσμίως. Η «MotOFFtour 2018» διοργανώνεται από τη Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (MOT.O.E) και την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία της Ελλάδας (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε), με ανάθεση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοτοσυκλετισμού, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το «Mototour of Nations» στην Ήπειρο το 2017.

 

 

Η εκκίνηση θα δοθεί στις Σέρρες, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στα Κοκκινόγεια Δράμας. Η συνολική διαδρομή εκτείνεται σε περίπου 550 χλμ., εκ των οποίων το 70% είναι στο χώμα.

 

 

Στόχος των διοργανωτών είναι να γνωρίσουν στους συμμετέχοντες, στο εξειδικευμένο κοινό του μηχανοκίνητου τουρισμού αλλά και σε όσους ακολουθούν τα κοινωνικά δίκτυα των Ομοσπονδιών (114 κράτη μέλη), άγνωστες περιοχές της Ελλάδας με απαράμιλλο φυσικό κάλλος και υψηλό ιστορικό ενδιαφέρον, όπως είναι το αρχαίο θέατρο και το Μουσείο των Φιλίππων το Λαογραφικό Μουσείο Σταυρούπολης, το δάσος Ελατιάς (Καρά Ντερέ), τον καταρράκτη Λειβαδίτη, το Σπήλαιο (Μααρά), τις πηγές του ποταμού Αγγίτη κ.ά.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://www.motoe.gr/

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.