17/05/2018: 2ο Ελληνικό Φεστιβάλ Ντύσσελντορφ

Εικόνες και γεύσεις από την Ελλάδα έφερε στο Ντύσσελντορφ, το 2ο Ελληνικό Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο της πρωτεύουσας της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Περιφέρειες Ηπείρου και Πελοποννήσου  με το σύνολο των περιπτέρων που συμμετείχαν να ξεπερνούν τα 30. Οι συμμετέχοντες  υποδέχτηκαν το κοινό της πόλης, παρουσιάζοντας ποικιλία ελληνικών προϊόντων, κρασιών και εδεσμάτων. Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Γερμανών που παρακολούθησαν την επίσημη έναρξη, απολαμβάνοντας το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και μια μεγάλη ποικιλία  ελληνικών εδεσμάτων.

 

Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος της πόλης του Ντύσσελντορφ, κύριος Thomas Geisel. Η Γενική Πρόξενος στο Ντύσσελντορφ, κυρία Μαρία Παπακωνσταντίνου εγκαινίασε την εκδήλωση με την προτροπή «τις ημέρες του Φεστιβάλ η καρδιά της Ελλάδας να χτυπήσει δυνατά στην καρδιά του Ντύσσελντορφ».

 

 

Χαιρετισμό απεύθυναν ο σεβασμιότατος Πατέρας Θεοφάνης, η κα Αρετή Πρίνου (Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας), ο κος Christos Katzidis (ελληνικής καταγωγής βουλευτής του κρατιδίου της Βόρειας  Ρηνανίας Βεστφαλίας) και ο κος Δημήτρης Αξουργός (Έλληνας Δήμαρχος της πόλης Schwerte).

 

INFO: http://www.griechenlandfestival.de/content/das-event

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.