19/05/2015: Προβολή της Ελλάδας σε 192 εκατ. τηλεθεατές της Ρωσίας

 

Τα μοναδικά αξιοθέατα της Αθήνας και της Κρήτης θα προβληθούν συνολικά  σε 192 εκατομμύρια ρώσους τηλεθεατές του Reality Show  «Love without borders»,που  μεταδίδεται (σε prime time ζώνη) στα δύο κρατικά κανάλια MIR και  MIR24  της Ρωσίας.
 
Πρόκειται για τρεις τηλεοπτικές  εκπομπές με δύο επαναλήψεις σε κάθε κανάλι, μέσα από τα οποία αναδεικνύονται όχι μόνον η φύση και  τα μνημεία των περιοχών που θα διατρέξει η ρωσική παραγωγή, αλλά και οι καθημερινές συνήθειες  και τα τοπικά ήθη σε ένα συνδυασμό σύγχρονης γεωγραφικής αναζήτησης και εξοικείωσης με την Ελληνική παράδοση.
 
Για τις ανάγκες των γυρισμάτων του προγράμματος, από τις 26 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου, 
συνεργείο της εκπομπής  θα επισκεφτεί την Ελλάδα- και συγκεκριμένα την Αθήνα και την Κρήτη- με την υποστήριξη του ΕΟΤ.
Είναι  μία ακόμη δράση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο πλαίσιο της στρατηγικής υποστήριξης  διεθνών κινηματογραφικών  και τηλεοπτικών  παραγωγών  στην Ελλάδα, σε ένα κοινό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την χώρα μας.
 
Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.