21/05/2018:Ο ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού και ταξιδίων κινήτρων «IMEX 2018» στη Φρανκφούρτη. Εδραιώνεται ο συνεδριακός τουρισμός στην Ελλάδα

Εδραιώνεται σταδιακά ο συνεδριακός τουρισμός στη χώρα μας. Το αισιόδοξο αυτό μήνυμα  προέκυψε στην 16η  Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού  ΙΜΕΧ στη Φρανκφούρτη που πραγματοποιήθηκε από 15 έως και 17 Μαΐου 2018 με τη συμμετοχή του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας.
Πρόκειται για μία από τις  μεγαλύτερες επαγγελματικές εκθέσεις παγκοσμίως με αποκλειστικό αντικείμενο τα συνέδρια, σεμινάρια και ταξίδια κινήτρων.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι διοργανωτές, υπολογίζεται ότι συνολικά 9.000 hosted buyers πραγματοποίησαν περισσότερες από 68.000 ατομικές συναντήσες, παρακολούθησαν παρουσιάσεις και συμμετείχαν σε ομαδικά workshops.

 

Στιγμιότυπο από το ελληνικό περίπτερο της IMEX 2018.

 

Ο  ΕΟΤ συμμετείχε με  περίπτερο συνολικής επιφάνειας 228 τ.μ. συγκεντρώνοντας το έκδηλο ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου για τη χώρα μας ως ιδανικού συνεδριακού προορισμού. Φιλοξένησε συνολικά 38 εκπροσώπους του συνεδριακού τουρισμού και συγκεκριμένα  τα Γραφεία Συνεδρίων & Επισκεπτών Αθηνών και Θεσσαλονίκης, τη HAPCO,  H.A.T.T.A., Επαγγελματίες Οργανωτές Συνεδρίων, ξενοδοχεία με συνεδριακές υποδομές, καθώς και εταιρίες κρουαζιέρας.
Επαγγελματίες επισκέπτες από όλον τον κόσμο ενημερώθηκαν για τα πλεονεκτήματα διοργάνωσης συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων στην Ελλάδα από τους εκπροσώπους του ΕΟΤ και των συνεκθετών τόσο σε ομαδικές παρουσιάσεις, όσο και σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

 

Η επόμενη έκθεση ΙΜΕΧ θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Μάϊου 2019.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.imexexhibitions.com/media/press/creative-thinking-partnershi...
 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.