27/05/2015: Προβολή του Βορείου Αιγαίου στην Τουρκία
 
Τουριστικό Workshop για την προώθηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ως τουριστικού προορισμού στην Τουρκία πραγματοποιήθηκε με  επιτυχία στις 21/5/2015 στον χώρο του Γραφείου Ε.Ο.Τ Τουρκίας. 
 
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να τονιστεί η σημασία της   ανάπτυξης τουριστικών ροών από τη γειτονική χώρα και η διαχρονική και σταθερή βελτίωσή τους ως γεγονός που φέρνει πιο κοντά  τους δύο λαούς και συνδράμει στην ανάπτυξη των οικονομιών τους.  
 
Η εκδήλωση περιελάμβανε  οπτικοακουστική παρουσίαση από εκπρόσωπο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και καλύφθηκε δημοσιογραφικά  από το ΝTV, το World και το Travel Channel  από την εφημερίδα Mιlliyet και από την blogger Mrs. Sevil Deniz (sevildenizblogspot.com.tr).
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη κ. Βίκτωρ Μαλιγκούδης, ο Ακόλουθος Τύπου κ. Γιώργος Αγγελετόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου αρμόδιος για θέματα Τουρισμού στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κ. Νικόλαος Κατρακάζος, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Λέσβου κ. Κωνσταντίνος Αστυρακάκης, η εκπρόσωπος της TURSAB κα Berna Akar και εκπρόσωποι Ελληνικών και Τουρκικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό.
 
Μετά το πέρας της παρουσίασης πραγματοποιήθηκαν επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των παριστάμενων ελληνικών και τουρκικών εταιρειών.

 

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.