30/05/2018: Με την αιγίδα του ΕΟΤ το 1ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Δωματίου στη Θεσσαλία

Με την αιγίδα του ΕΟΤ και χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 29 Ιουνίου το 1ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Δωματίου Θεσσαλίας, μια πρωτοβουλία Ελλήνων και Φιλελλήνων των Η.Π.Α.

 

Το Φεστιβάλ, που θα λάβει χώρα σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του διάσημου Αμερικανού συνθέτη Lowell Liebermann, διοργώνεται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Chamber Music Hellas της Νέας Υόρκης και αναμένεται να προσελκύσει φιλόμουσο κοινό από όλο τον κόσμο, προβάλλοντας τη Θεσσαλία ως ξεχωριστό προορισμό για πολιτιστικό τουρισμό.

 

Η προβολή του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί όχι μόνο σε εθνικό και τοπικό επίπεδο αλλά και στο εξωτερικό καθώς έχουν ήδη εκδηλώσει την πρόθεση να παραβρευθούν 8 δημοσιογράφοι από την Ιαπωνία, ο ανταποκριτής της Γαλλικής Πρεσβείας, ο ανταποκριτής του Ellopia Mediagroup USA, το Euronews και το European Communication Institute.

 

Χαρακτηριστικό του διεθνούς ενδιαφέροντος για το 1ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Δωματίου Θεσσαλίας είναι το γεγονός ότι αναμένεται να το παρακολουθήσουν 50 άτομα από την Αμερική, 10 από την Ιταλία, 8 από την Ιαπωνία, 10 από την Ολλανδία, 10 από την Αυστρία και 5 από την Γαλλία. Στόχος είναι να συμβάλλουν σα διαμορφωτές της κοινής γνώμης σε υψηλού μορφωτικού και οικονομικού επιπέδου κοινό, προβάλλοντας τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Συνδεθείτε, Συμμετάσχετε και Μοιραστείτε
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε για να είμαστε σε επαφή
Εγγραφή στο Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία του ΕΟΤ και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του ΕΟΤ. Για πληροφορίες webmaster@gnto.gr
All Rights Reserved. GNTO © 2012.