Ο ΕΟΤ προβάλλει τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου στη γερμανική αγορά

Ο ΕΟΤ προβάλλει τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου στη γερμανική αγορά


Ο ΕΟΤ προβάλλει τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου στη γερμανική αγορά

Εκδήλωση στο Μόναχο με τη συμμετοχή τουριστικών επαγγελματιών, δημοσιογράφων και της SKY express

Εκδήλωση για την προβολή της Ελλάδας και των νησιών του Νοτίου Αιγαίου διοργάνωσε στο Μόναχο η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας. Συμμετείχαν εκπρόσωποι της τουριστικής αγοράς της ευρύτερης περιοχής, δημοσιογράφοι του ταξιδιωτικού ρεπορτάζ και στελέχη της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας SKY express.

Από αριστερά: Φρένκογλου Ιουλία / Sky Express, Σταυρούλα Σκαλτσή / Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας – Αυστρίας, ο Γεν. Πρόξενος της Ελλάδας στο Μόναχο Κωνσταντίνος Κοδέλλας, ΄Έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης και Σάββας Πέττας/ Περιφέρεια στην Ρόδο


Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Μόναχο, Κωνσταντίνος Κοδέλλας, επισημαίνοντας τη σημασία της ενίσχυσης των τουριστικών και πολιτιστικών δεσμών Ελλάδας και Γερμανίας.

Η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας–Αυστρίας, Σταυρούλα Σκαλτσή, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για τη σταθερή συμβολή τους στην προβολή της Ελλάδας και παρουσίασε για πρώτη φορά στη γερμανική αγορά την ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΕΟΤ, visitgreece.gr: https://www.visitgreece.gr.

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Μόναχο, κ. Κωνσταντίνος Κοδέλλας


Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Επικοινωνίας και Εξωτερικών Σχέσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Ιωάννης Μαργαρίτης, και ο σύμβουλος τουρισμού Σάββας Πέττας παρουσίασαν στους προσκεκλημένους τα νησιά της Περιφέρειας. Ανέδειξαν το φυσικό τους κάλλος, την αυθεντική φιλοξενία και τις διαφορετικές εμπειρίες που μπορούν να απολαύσουν οι Γερμανοί ταξιδιώτες.

Εκπρόσωποι της SKY express παρουσίασαν το αναπτυσσόμενο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, με έμφαση στις διεθνείς συνδέσεις και στο δίκτυο πτήσεων εσωτερικού που διευκολύνει την πρόσβαση σε προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Από αριστερά: Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας – Αυστρίας, κα Σταυρούλα Σκαλτσή και η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας Χαρίκλεια – Σοφία Προκάκη


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύσεις της ελληνικής κουζίνας και την ευκαιρία για επαφές μεταξύ των εκπροσώπων των προορισμών, των τουριστικών επαγγελματιών και των δημοσιογράφων.