Υποβολή Αιτημάτων για Προβολή Εκδηλώσεων

Πολιτιστικό ημερολόγιο Visit Greece

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, στο πλαίσιο της τουριστικής προβολή της Ελλάδας, μέσα από το οικοσύστημα Visit Greece, προβάλλει πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις υπό μορφή πολιτιστικού ημερολογίου (calendar of events), που λαμβάνουν χώρα καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου σε όλη την Ελλάδα.

Για να υποβάλλετε το αίτημά σας για να προβληθεί η εκδήλωσή σας (φεστιβάλ, πολιτιστικών και αθλητικών γεγονότων και παραδοσιακών δρώμενων) μέσα από τα διαδικτυακά εργαλεία του  Visit Greece, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία που μας είναι για την ανάρτηση των εκδηλώσεων στο ημερολόγιο του Visit Greece. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι εκδηλώσεις που αναρτώνται πρέπει να  πραγματοποιούνται εντός της ελληνικής επικράτειας και απευθύνονται τόσο σε Έλληνες όσο και σε ξένους επισκέπτες.  Είναι σημαντικό να μας στέλνετε τα αιτήματα τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης για τη μέγιστη δυνατή προβολή της εκδήλωσής.

Φόρμα αιτήματος προβολής εκδήλωσης

Greece. More than the eye can see

An animation presenting Greece as an ever-evolving sustainable destination, accessible all year round. It has officially launched the highly anticipated Animasyros International Animation Festival ’22 on September 20, on the island of Syros.1
2