Οικοσύστημα VisitGreece

To VisitGreece αποτελεί το ψηφιακό οικοσύστημα του ΕΟΤ, ένα από τα βασικότερα εργαλεία προβολής του Ελληνικού Τουρισμού. Αποτελείται από τη διαδικτυακή πύλη του ΕΟΤ visigreece.gr, τη βασική πύλη επικοινωνίας του ελληνικού τουρισμού και το βασικό εργαλείο επικοινωνίας της Χώρας με τη διεθνή τουριστική αγορά. Παράλληλα, από το 2019, το οικοσύστημα εμπλουτίστηκε με την εφαρμογή (App) VisitGreece, που είναι διαθέσιμη δωρεάν σε IOS και Android αντίστοιχα στο ηλεκτρονικό κατάστημα App Store και Play Store.
Το VisitGreece είναι ένα χρηστικό εργαλείο για όλους τους ταξιδιώτες και επισκέπτες της Ελλάδας, σχεδιασμένο έξυπνα για να βρίσκει κανείς γρήγορα και εύκολα ταξιδιωτικές πληροφορίες, καθώς και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο.
Στο ψηφιακό οικοσύστημα εντάσσονται και όλα οι λογαριασμοί του VisitGreece στα κοινωνικά δίκτυα. Ακολουθείστε μας στο Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, TikTok, Pinterest αλλά και το κανάλι VisitGreece στο Viber και κατεβάστε τα αυτοκόλλητα (stickers) διαθέσιμα στα ελληνικά και στα αγγλικά, που θα δώσουν στις συνομιλίες σας, άρωμα Ελλάδας!

Με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας, η οποία συνεχώς εξελίσσεται ραγδαία, γίνεται άμεση και μετρήσιμη η προβολή του Ελληνικού Τουρισμού, με στόχο τον συνεχή διάλογο και την καλλιέργεια της επιθυμίας των ψηφιακών συνομιλητών του Ε.Ο.Τ. να επισκεφτούν και να περιηγηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ελλάδα.

 

Διαδικτυακή Πύλη Visitgreece.gr

Η διαδικτυακή πύλη του ΕΟΤ  visigreece.gr αποτελεί τη βασική πύλη επικοινωνίας του ελληνικού τουρισμού και το βασικό εργαλείο επικοινωνίας της Χώρας με τη διεθνή τουριστική αγορά. 

 

Εφαρμογή Visit Greece​

Η εφαρμογή (App) VisitGreece  είναι διαθέσιμη δωρεάν σε IOS και Android αντίστοιχα στο ηλεκτρονικό κατάστημα App Store και Play Store ενώ όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού μπορούν να εγγράψουν την επιχείρησή τους δωρεάν.

 

Παραχώρηση περιεχομένου