15/03/2017: Δηλώσεις του Γ.Γ. ΕΟΤ στην έκδοση του FVW για την Έκθεση ΙΤΒ της Γερμανίας

15/03/2017: Δηλώσεις του Γ.Γ. ΕΟΤ στην έκδοση του FVW για την Έκθεση ΙΤΒ της Γερμανίας


15/03/2017: Δηλώσεις του Γ.Γ. ΕΟΤ στην έκδοση του FVW για την Έκθεση ΙΤΒ της Γερμανίας

Δ. Τρυφωνόπουλος: Προχωρούμε με σύστημα προς την επιτυχία

 

Η Ελλάδα είχε την τιμητική της στο πρωτοσέλιδο της ειδικής έκδοσης που κυκλοφόρησε στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ, το μεγαλύτερο επαγγελματικό τουριστικό περιοδικό στη Γερμανία, FVW.

 

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος , κατά την επίσκεψη του στην ΙΤΒ και στο Περίπτερο του ΕΟΤ, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κ. Klaus Hildebrandt, Αρχισυντάκτη του μεγαλύτερου επαγγελματικού τουριστικού περιοδικού στη Γερμανία, FVW και να περιγράψει τη συνταγή της επιτυχίας, που ακολουθεί η Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια ,στον τομέα του Τουρισμού.

 

Υπό τον τίτλο: Με σύστημα προς την επιτυχία και τον υπότιτλο: Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ., κ. Τρυφωνόπουλος δίνει έμφαση στην ποιότητα και στο διαδικτυακό marketing, η έκδοση του FVW και η δημοσιογράφος κα Rabea Spiralke καταγράφουν το ρεπορτάζ ως ακολούθως:

«Στον τουριστικό τομέα η Ελλάδα βρίσκεται στην πλευρά των νικητών: «Ήταν μία εξαιρετική χρονιά για τον Ελληνικό Τουρισμό», δηλώνει ο κ. Δημήτριος Τρυφωνόπουλος. O Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) ανακοινώνει διψήφιο ποσοστό αύξησης των κρατήσεων και ως εκ τούτου «καλές εποχές» τουριστικό τομέα στην Ελλάδα.

 

Επίσης θετικό είναι ότι : «Πέντε στους δέκα επισκέπτες επαναλαμβάνουν την επιλογή τους και μοιράζονται την εμπειρία τους στην Ελλάδα διαδικτυακά μέσω των social media», λέει ο κ. Τρυφωνόπουλος. Προς μεγάλη ικανοποίηση του Ε.Ο.Τ., ο οποίος δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ηλεκτρονική διάδοση – ακόμα και στις δράσεις marketing που επιλέγει: «Έχουν προκύψει πολύ καλά αποτελέσματα από την εφαρμογή διαφημιστικού μείγματος κλασσικής και διαδικτυακής διαφήμισης», αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ..

 

Οι τουριστικοί φορείς κοιτάζουν μπροστά – οι επενδυτές από το εσωτερικό και το εξωτερικό προσφέρουν νέες δυνατότητες, οι έως τώρα λιγότερο γνωστές περιοχές πρέπει να αξιοποιηθούν τουριστικά. Επίσης και ο Τουρισμός Πολυτελείας θα πρέπει να προωθηθεί, αν και με σύνεση.

 

«Διαθέτουμε μία καλή βάση, πάνω στην οποία χτίζουμε», δηλώνει ο Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ.. Αυτό ισχύει και για το Γραφείο Ε.Ο.Τ. στη Φρανκφούρτη, του οποίου η νέα Διευθύντρια θα είναι η κα Παρασκευή-Βίκυ Στρούμπου, η οποία προέρχεται από το Υπουργείο Τουρισμού στην Αθήνα».

 

Το ρεπορτάζ της FVW πλαισιώνει φωτό του κ Τρυφωνόπουλου υπό τη λεζάντα:

Ο Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ., κ. Δημήτριος Τρυφωνόπουλος, επιδιώκει την συνεχή ανάπτυξη του Τουρισμού.