17/05/2012: Τελετή παράδοσης – παραλαβής του ΥΠΠΟΤ

17/05/2012: Τελετή παράδοσης – παραλαβής του ΥΠΠΟΤ


17/05/2012: Τελετή παράδοσης – παραλαβής του ΥΠΠΟΤ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, από τον απερχόμενο Υπουργό κ. Παύλο Γερουλάνο στην υπηρεσιακή Υπουργό κ. Τατιάνα Καραπαναγιώτη.

 

«Είναι ιδιαίτερη χαρά που καλωσορίζω στο Υπουργείο έναν άνθρωπο που γνωρίζω και εκτιμώ πάρα πολλά χρόνια, έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί τα θέματα του ΥΠΠΟΤ σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Είναι ιδιαίτερη χαρά που παραδίδω ένα Υπουργείο έτοιμο ν’ αντιμετωπίσει την κατάσταση και αυτό λόγω της σκληρής δουλειάς πάνω στην οποία είχαν επενδύσει και δουλέψει οι άνθρωποι του Υπουργείου όλα αυτά τα χρόνια. Ένα Υπουργείο που κατάφερε αυτά τα χρόνια και να συγχωνευθεί και ν’ αξιοποιήσει τις συνέργειες μεταξύ του πολιτισμού και του τουρισμού, και ιδιαίτερα αυτή την τόσο κρίσιμη και δύσκολη περίοδο να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη της Ελλάδας. Και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία», δήλωσε ο απερχόμενος Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος.

 

Από την πλευρά της η νέα Υπουργός κ. Τατιάνα Καραπαναγιώτη δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή που σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία αναλαμβάνω υπηρεσιακός Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού. Θα προσπαθήσω ν’ αντεπεξέλθω όσο καλύτερα μπορώ».