17/11/2016: Προωθητική δράση ΕΟΤ «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς»

17/11/2016: Προωθητική δράση ΕΟΤ «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς»


17/11/2016: Προωθητική δράση ΕΟΤ «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς»

Προωθητική δράση με τίτλο «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς» διοργανώνει το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών, με στόχο την παρουσίαση της Ελλάδας ως πολυθεματικού προορισμού με εναλλακτικά τουριστικά προϊόντα σε διευρυμένο και ποικιλόμορφο κοινό, ανάλογα με την ομάδα-στόχο του κάθε blogger. Πρόκειται για μία ακόμα δράση του ΕΟΤ, που ενέκρινε ο Γ.Γ. του Οργανισμού κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού επικοινωνιακoύ σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά για την προβολή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές.

 

Με βάση το προφίλ του blog του, ο κάθε συμμετέχων blogger έχει επιλεγεί να ταξιδέψει σε διαφορετικό προορισμό στην Ελλάδα, συμβάλλοντας έτσι στην ανάδειξη και προώθηση στο ολλανδικό κοινό πολλών περιοχών της χώρας. Όλο το υλικό των bloggers αναρτάται στο προσωπικό τους ιστολόγιο, καθώς και στην ιστοσελίδα www.Ilovegriekenland.nl, που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της δράσης και έχει τη μορφή ενός μοντέρνου και επίκαιρου οδηγού για 100 προορισμούς της χώρας.

 

Ήδη, κατά την περίοδο Ιουλίου-Οκτωβρίου 2016, υλοποιήθηκαν 14 bloggers’ trips σε Λευκάδα, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Νάξο, Σαντορίνη, Σιθωνία Χαλκιδικής, Κεφαλονιά, Χανιά, Σάμο, Σκιάθο, Ρόδο, Αθήνα, Λέσβο και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ για το 2017 έχουν έως τώρα προγραμματιστεί 24 ταξίδια σε νότια Ρόδο, Πάτμο, Πάργα, Ύδρα, Αμοργό, Κω, Κάρπαθο, Ίο, Σύμη, Μήλο, Μύκονο, Ρέθυμνο Κρήτης, Σκόπελο, Λέρο, Κάλυμνο, Χίο, Μάνη, Κασσάνδρα Χαλκιδικής, Πάρο, Καλάβρυτα, Βόλο, Σαμοθράκη, Σίφνο και Ικαρία.

 

Σημειώνεται, τέλος, ότι η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Τ.Ο. TUI, στο πλαίσιο του κοινού διαφημιστικού προγράμματος, ενώ το 2017 θα συμμετάσχουν και άλλοι τουριστικοί παράγοντες, όπως οι Τ.Ο. Τhomas Cook, Polyplan, Sundio κ.ά.