21/11/2012: Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην Philoxenia

21/11/2012: Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην Philoxenia


21/11/2012: Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην Philoxenia

 

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη θα πραγματοποιήσει αύριο το απόγευμα, 22 Νοεμβρίου, στην Θεσσαλονίκη,  τα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia 2012.

 

Η υπουργός Τουρισμού αύριο το πρωί,  θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Διονύση. Ψωμιάδη, τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ. Απόστολο. Τζιτσικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη. Στις 13:30, θα συναντηθεί με τον κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλο, πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.  Στις 18:30  η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη θα ξεναγηθεί  στα περίπτερα της Έκθεσης.

 

Την Παρασκευή,  23 Νοεμβρίου, η υπουργός Τουρισμού θα επισκεφτεί τον Αρχαιολογικό χώρο Πέλλας, τους καταρράκτες της Έδεσσας, την λίμνη Βεγορίτιδα, το ανεμοδρόμιο Παναγίτσας και  τα Λουτρά Πόζαρ. Το απόγευμα θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, όπου θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση  Προέδρων των πρωτοβάθμιων Ξενοδοχειακών Ενώσεων, που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00μμ στο Βελλίδειο.

 

Η φετινή Philoxenia, που θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Νοεμβρίου,  τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.