22/02/2017: Βραβείου Καλύτερου Περιπτέρου πήρε ο ΕΟΤ στην Πολωνία

22/02/2017: Βραβείου Καλύτερου Περιπτέρου πήρε ο ΕΟΤ στην Πολωνία


22/02/2017: Βραβείου Καλύτερου Περιπτέρου πήρε ο ΕΟΤ στην Πολωνία

Με το βραβείο καλύτερου περιπτέρου τιμήθηκε ο ΕΟΤ στην Πολωνία όπου συμμετείχε στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Tour Salon Poznan 2017(17-19/2/2017). Τον ΕΟΤ εκπροσώπησε στην Έκθεση η Διευθύντρια Έρευνας, Αγοράς και Διαφήμισης κα Πηνελόπη Νομπιλάκη η οποία και ενημέρωσε τους εγχώριους επιχειρηματίες τουρισμού ότι εντός δύο μηνών θα μεταβεί προϊστάμενος και θα επαναλειτουργήσει το Γραφείο ΕΟΤ στη Πολωνία για να συνεργάζεται άμεσα με την επιτόπια αγορά.
 
από αριστερά (στην ρεσεψιον του περιπτέρου) Adrian Kacmarek Κατερίνα Μεϊμάρογλου Νικολέτα Λεκανίδη Πηνελόπη Νομπιλάκη Benia Ciawlowska
 
Στην Έκθεση, τα στελέχη του ΕΟΤ πραγματοποίησαν γόνιμο διάλογο με τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους του τουρισμού και bloggers. Επιπλέον διαπίστωσαν το ένθερμο ενδιαφέρον των επισκεπτών της Έκθεσης για την Ελλάδα, καθώς οι περισσότεροι είχαν ήδη επισκεφτεί την χώρα μας και σκόπευαν να την επισκεφτούν εκ νέου. Μάλιστα μεγάλος αριθμός επισκεπτών δήλωσε τα στοιχεία του ώστε να λαμβάνει το επίσημο Newletter του ΕΟΤ. 
 
από αριστερά (στη βράβευση) Product Group Director Mr. Filip Bittner, Νικολέτα Λεκανίδη, Κατερίνα Μεϊμάρογλου, Πηνελόπη Νομπιλάκη
 
Ο ΕΟΤ συμμετείχε στην Έκθεση με περίπτερο 80 τ.μ. και συνεκθέτη τη Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ).
Σημειώνεται ότι η κατασκευή του Ελληνικού περιπτέρου έγινε από επιτόπιο κατασκευαστή σύμφωνα με τα σχέδια του ΕΟΤ και βραβεύτηκε από την Έκθεση κατά την τελετή έναρξης.
 
το βραβευμένο περίπτερο από ψηλά
 
Η πολυβραβευμένη μεικτή Έκθεση του Πόζναν πραγματοποιείται εδώ και 28 έτη και το 2016,προσέλκυσε 231 εκθέτες και 35.000 επισκέπτες. Έλαβαν μέρος Εθνικοί και Περιφερειακοί Οργανισμοί και Επιχειρηματίες Τουρισμού από τη Γερμανία, τη Ρουμανία, την Ινδία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Κροατία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Τσεχία, τη Μολδαβία, την Δομινικανή Δημοκρατία, την Λευκορωσία, τη Γεωργία, την Λιθουανία, το Βιετνάμ και την Αλβανία.