26/09/2013: Επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη στις ΗΠΑ

26/09/2013: Επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη στις ΗΠΑ


26/09/2013: Επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη στις ΗΠΑ

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη αναχωρεί σήμερα για τη Νέα Υόρκη, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς των ΗΠΑ, την ενίσχυση των θετικών αποτελεσμάτων που υπήρξαν το 2013 και την καλλιέργεια  θετικού κλίματος για τη χώρα μας στα εκεί Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
 
Στο διάστημα της παραμονής της στις ΗΠΑ, η υπουργός Τουρισμού θα συμμετάσχει στο Concordia Summit. Πρόκειται για μεγάλης εμβέλειας συνέδριο, με σημαντικές συμμετοχές από όλο τον κόσμο και με θέμα τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
 
Επίσης θα παραστεί στη σημαντική εκδήλωση του  Hellenic Initiative, υπό την προεδρία του τ. Προέδρου των ΗΠΑ κ. Bill Clinton. Παράλληλα, θα έχει  συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Οργανισμού και το Διοικητικό Συμβούλιο του  United States Tour Operators Association (USTOA).
 
Με πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με ασφαλιστικές εταιρείες των ΗΠΑ και επιλεγμένους ιατρούς της Νέας Υόρκης, με σκοπό την ενημέρωση τους για το πλαίσιο που διαμορφώνεται στην Ελλάδα σχετικά με τον Ιατρικό Τουρισμό. Παράλληλα, η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη αεροπορικών εταιρειών.
 
Τέλος  θα  παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης (BLOOMBERG, Washington Post, Voice of America) με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στην τουριστική αγορά των ΗΠΑ.