30/06/2017: Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της δημόσιας τουριστικής εκπαίδευσης εγκρίθηκε και ξεκινά τη νέα εκπαιδευτική χρονιά η νέα ειδικότητα «τεχνικού αρτοποιού-ζαχαροπλαστικής» στο ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας

30/06/2017: Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της δημόσιας τουριστικής εκπαίδευσης εγκρίθηκε και ξεκινά τη νέα εκπαιδευτική χρονιά η νέα ειδικότητα «τεχνικού αρτοποιού-ζαχαροπλαστικής» στο ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας


30/06/2017: Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της δημόσιας τουριστικής εκπαίδευσης εγκρίθηκε και ξεκινά τη νέα εκπαιδευτική χρονιά η νέα ειδικότητα «τεχνικού αρτοποιού-ζαχαροπλαστικής» στο ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας

Στο πλαίσιο του υλοποιούμενου σχεδιασμού του Υπουργείου Τουρισμού για τον εμπλουτισμό και την αναβάθμιση της δημόσιας τουριστικής εκπαίδευσης, εγκρίθηκε η νέα ειδικότητα «τεχνικού αρτοποιού- ζαχαροπλαστικής» και εντάσσεται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΕΚ Κέρκυρας του Υπουργείου Τουρισμού από το χειμερινό εξάμηνο του 2017.

 

Το Υπουργείο Τουρισμού ενέταξε την ειδικότητα αυτή στο ΙΕΚ Τουρισμού με στόχο να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες και την υψηλή ζήτηση που υπήρχε για τη συγκεκριμένη ειδικότητα στην Κέρκυρα και συνολικά στα Ιόνια Νησιά.

 

Την σχετική ΚΥΑ υπογράφουν η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Γεώργιος Χουλιαράκης και ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Δημήτριος Μπαξεβανάκης. Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (Β’ 2234/29.06.2017).