31/05/2013: Επίσκεψη Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη σε ΗΠΑ- Καναδά

31/05/2013: Επίσκεψη Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη σε ΗΠΑ- Καναδά


31/05/2013: Επίσκεψη Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη σε ΗΠΑ- Καναδά

Για τις ΗΠΑ και τον Καναδά αναχωρεί την Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013, η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, με σκοπό την τουριστική προβολή της Ελλάδας στη μεγάλη αγορά της Βόρειας Αμερικής.
 
Η υπουργός Τουρισμού την Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013, θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, προκειμένου να συζητήσουν θέματα της ελληνικής ομογένειας. 
Στο διάστημα της παραμονής της στις ΗΠΑ και τον Καναδά, η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη θα έχει σειρά επαφών με παράγοντες της ομογένειας και θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ξένων μεγάλων Tour Operator. Παράλληλα, θα παραχωρήσει συνεντεύξεις στους New York Times και στη Wall Street Journal, σε μεγάλα τουριστικά περιοδικά και στα τηλεοπτικά δίκτυα CNN και CNBC. 
Την ερχόμενη Πέμπτη 06 Ιουνίου θα μεταβεί στο Τορόντο και την Παρασκευή θα συμμετάσχει στην ετήσια εκδήλωση του Ιδρύματος Ελληνικής Παράδοσης (HHF). Το εν λόγω Ίδρυμα είναι φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και προάγει τον Ελληνικό Πολιτισμό στον Καναδά.
 
Η υπουργός Τουρισμού κατά τη διάρκεια των επαφών της στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα αναλύσει τη βελτίωση του οικονομικού και πολιτικού κλίματος στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας στον τουριστικό τομέα και θα καλέσει τους ομογενείς αλλά και τους Αμερικανούς και Καναδούς πολίτες να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.