ΕΟΤ: Τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου κατακτούν τη σερβική τουριστική αγορά

ΕΟΤ: Τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου κατακτούν τη σερβική τουριστική αγορά


ΕΟΤ: Τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου κατακτούν τη σερβική τουριστική αγορά

H περαιτέρω προβολή και προώθηση των νησιών του Βόρειου Αιγαίου στη σερβική αγορά ήταν το αντικείμενο ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε στις 16 Νοεμβρίου στην πρεσβευτική κατοικία η Υπηρεσία ΕΟΤ Σερβίας, από κοινού με την ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι.

 

Άποψη του χώρου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν tour operators από τη σερβική πρωτεύουσα και τη Νις, δημοσιογράφοι, travel bloggers και επιχειρηματίες του κλάδου, ενώ την έναρξη έκανε η πρέσβης της Ελλάδας, Μαρία Λεβαντή.

 

Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σερβίας. Γ. Κακούτης κατά την παρουσίαση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στη σερβική τουριστική αγορά.

 

Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σερβίας, Γιώργος Κακούτης, αναφέρθηκε εισαγωγικά στα γενικότερα χαρακτηριστικά του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ενώ στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Βορείου Αιγαίου, Νίκος Νύκτας, και τα στελέχη της Περιφέρειας, Βασιλική Ροδοπούλου και Μαρία Κόβα, έκαναν λεπτομερείς παρουσιάσεις για κάθε ένα από τα νησιά της περιοχής, ενημερώνοντας αναλυτικά τους προσκεκλημένους για τα μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν ως τουριστικοί προορισμοί.

 

Από την παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Βορείου Αιγαίου, Ν. Νύκτα, στη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Ακολούθησε γεύμα δικτύωσης (networking lunch), στη διάρκεια του οποίου οι δύο πλευρές εξέτασαν τρόπους διεύρυνσης των επαφών τους και αναβάθμισης της συνεργασίας τους, με σκοπό τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα των νησιών αυτών στο σερβικό κοινό.