Τουρισμός: Ενδυνάμωση της συνεργασίας Ελλάδας-Ταϊλάνδης

Τουρισμός: Ενδυνάμωση της συνεργασίας Ελλάδας-Ταϊλάνδης


Τουρισμός: Ενδυνάμωση της συνεργασίας Ελλάδας-Ταϊλάνδης

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Τμήματος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης, Asi Mamanee, και τον πρέσβη της χώρας στην Αθήνα, Sathana Kashemsanta Na Ayudhya, είχε η Πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, στα γραφεία του Οργανισμού

 

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ, Ά. Γκερέκου, με τον Γενικό Διευθυντή του Τμήματος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης,  A. Mamanee

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μνημονίου κατανόησης και τουριστικής συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο χωρών και επικεντρώθηκε στη διεύρυνση των προοπτικών συνεργασίας των δύο πλευρών με έμφαση στον βιώσιμο τουρισμό, καθώς και την περαιτέρω αύξηση των ροών τουριστών προς και από τις δύο χώρες.

 

Ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού,  Μ. Φλουρής, με τον Πρέσβη της Ταϊλάνδης στην Ελλάδα, S. Kashemsanta Na Ayudhya.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ακόμα, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, Μύρωνας Φλουρής, η Γενική Διευθύντρια του ΕΟΤ, Σοφία Λαζαρίδου, η Διευθύντρια Υπηρεσιών Εσωτερικού-Εξωτερικού ΕΟΤ, Άντζελα Βαρελά, καθώς και αντιπροσωπεία στελεχών του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης και της πρεσβείας της χώρας στην Ελλάδα.

 

Από τη συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών στα γραφεία του ΕΟΤ