02/02/2018 : Με την αιγίδα του ΕΟΤ το «2ο Συνέδριο HOTEL TECH»

02/02/2018 : Με την αιγίδα του ΕΟΤ το «2ο Συνέδριο HOTEL TECH»


02/02/2018 : Με την αιγίδα του ΕΟΤ το «2ο Συνέδριο HOTEL TECH»

Με την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου το «2ο Συνέδριο HOTEL TECH» στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Wyndaham Grand Athens.

 

Με θέμα «Smart Hotel. Meet the future of tourism» και μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης την οποία παρακολούθησαν πάνω από 1.700 άτομα, το Συνέδριο θέλει να καταδείξει την επανάσταση που μπορεί να επιφέρει στον τουρισμό η χρήση της τεχνολογίας, μετουσιώνοντας σε πράξη το «Έξυπνο Ξενοδοχείο», με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σε όλα τα επίπεδα φιλοξενίας.

 

Οι θεματικοί άξονες του Συνεδρίου μεταξύ άλλων αφορούν στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, στην προώθηση των δραστηριοτήτων των ξενοδοχείων μέσω του διαδικτύου, των μηχανών αναζήτησης και των κοινωνικών δικτύων, στις on line κρατήσεις, στο digital marketing κ.α.

 

Φιλοδοξία του Συνεδρίου είναι να παράσχει σε πρακτικό επίπεδο υπηρεσίες και λύσεις για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με σκοπό την ενίσχυση της παραγωγικότητας, της λειτουργικότητας και της εξοικονόμισης πόρων.

 

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και σε όλους εκείνους που λαμβάνουν μέρος στις σημαντικές αποφάσεις για την επιλογή και διαχείριση των τεχνολογικών τους υποδομών.