02/06/2016: Η Κρήτη στο επίκεντρο ενδιαφέροντος των μεγαλύτερων Τ.Ο.s της Τουρκίας

02/06/2016: Η Κρήτη στο επίκεντρο ενδιαφέροντος των μεγαλύτερων Τ.Ο.s της Τουρκίας


02/06/2016: Η Κρήτη στο επίκεντρο ενδιαφέροντος των μεγαλύτερων Τ.Ο.s της Τουρκίας

Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερη επιτυχία, ολοκληρώθηκε χθες (1 Ιουνίου 2016) εκδήλωση προβολής και προώθησης της Κρήτης στην Κωνσταντινούπολη, ως ιδανικού προορισμού διακοπών.

 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Γραφείο Ε.Ο.Τ Τουρκίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και πραγματοποιήθηκε στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Ελληνικού Προξενείου, επί της οδού Ιστικλάλ στην Κωνσταντινούπολη. Περιελάμβανε αναλυτική παρουσίαση των δυνατοτήτων της Κρήτης ως ολοκληρωμένου τουριστικού προιόντος και των μέσων μεταφοράς προς και από το νησί, καθώς επίσης συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους τηλεοπτικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης της Τουρκίας. Την παρουσίαση του προορισμού πραγματοποίησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης.

 

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αξιότιμος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη κ. Ευάγγελος Σέκερης, η Πρόξενος κα Δανάη Βασιλάκη αρμόδια για θέματα Θεωρήσεων, ο Προϊστάμενος Γραφείου Τύπου κ. Γιώργος Αγγελετόπουλος, η εκπρόσωπος της TURSAB κα Berna Akar και εκπρόσωποι των Τουρκικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό.

 

Η παρουσίαση κρίνεται ιδιαιτερα σημαντική, καθώς πέτυχε την οργανωμένη προσέγγιση της αγοράς της Κωνσταντινούπολης μέσω των μεγαλύτερων Τ.Ο΄ς της Τουρκίας και ανέδειξε την σημασία ανάπτυξης των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

 

Φώτο: Από αριστερά προς δεξιά διακρίνονται η κα Μαρία Σέκερη σύζυγος του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη κ. Ευάγγελου Σέκερη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης, η Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Τουρκίας κα Μαρία Ραχμανίδου, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη κ. Ευάγγελος Σέκερης και η εκπρόσωπος της TURSAB κα Berna Akar.