04/07/2016: Μεγάλο αφιέρωμα στην Ελλάδα από το γαλλικό περιοδικό «I Heart»

04/07/2016: Μεγάλο αφιέρωμα στην Ελλάδα από το γαλλικό περιοδικό «I Heart»


04/07/2016: Μεγάλο αφιέρωμα στην Ελλάδα από το γαλλικό περιοδικό «I Heart»

Αφιερωμένο εξ’ ολοκλήρου στην Αθήνα και σε νησιά των Κυκλάδων είναι το τελευταίο τεύχος (αρ. 25, καλοκαίρι 2016) του δημοφιλούς γαλλικού περιοδικού «I Heart»
 
 
Οι συντάκτες του περιοδικού επισκέφθηκαν την Ελλάδα και μετά από πολυήμερη παραμονή τους μεταφέρουν την αίσθηση που αποκόμισαν από την ελληνική πρωτεύουσα και πολλά κυκλαδίτικα νησιά (Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Δονούσα, Νάξος, Σίφνος, Αμοργός και Σαντορίνη), χωρίς να περιορίζονται στη συνηθισμένη περιγραφή τουριστικών προορισμών, αλλά εμβαθύνοντας στον τρόπο ζωής των κατοίκων και τις ιδιαιτερότητες της τοπικής κουλτούρας σε κάθε περιοχή. Ταυτόχρονα, το αφιέρωμα δίνει έμφαση σε νέους επιχειρηματίες, δημιουργούς μόδας και καλλιτέχνες, αναδεικνύοντας τη δυναμική νέα γενιά της χώρας, ενώ «αποκαλύπτει» και μικρά μυστικά για τη γαστρονομία και τη διασκέδαση, που καθιστούν την επίσκεψη στη χώρα ακόμα πιο απολαυστική. Μάλιστα, για την προώθηση του νέου τεύχος, η ομάδα του περιοδικού διοργάνωσε ειδική εκδήλωση σε κατάστημα του Παρισιού με ελληνικά προϊόντα. 
 
Το περιοδικό «I Heart» χαρακτηρίζεται από την υψηλή αισθητική του και κυκλοφορεί σε τριμηνιαία βάση, ενώ κάθε τεύχος του είναι αφιερωμένο σε μια πόλη ή προορισμό παγκοσμίως, εστιάζοντας κυρίως στη νεανική κουλτούρα και τις ανερχόμενες τάσεις στη μόδα, την τέχνη και τη διασκέδαση.