08/12/2016: ΙΤΤΑΑ: Ετήσιο Συνέδριο Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων στην Αθήνα

08/12/2016: ΙΤΤΑΑ: Ετήσιο Συνέδριο Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων στην Αθήνα


08/12/2016: ΙΤΤΑΑ: Ετήσιο Συνέδριο Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων στην Αθήνα

Ενθουσιασμένοι με την Ελλάδα οι Ισραηλινοί τουριστικοί πράκτορες

 

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι «τόσο με τα αξιοθέατα της Ελλάδας όσο και με τον επαγγελματισμό όλων όσων συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση του ετήσιου Συνεδρίου» της επαγγελματικής τους Ένωσης τους ΙΤΤΑΑ έφυγαν οι περίπου 350 Ισραηλινοί τουριστικοί πράκτορες που μετείχαν στην σχετική διοργάνωση στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε 22-24 Νοεμβρίου 2016 με την αιγίδα και την οικονομική αρωγή του ΕΟΤ.

 

Αυτό αναφέρει ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου και του Γ.Γ. FEDHATTA κ. Λύσανδρου Τσιλίδη και Στάθη Σκρέκα προς τον Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ κ Δημήτρη Τρυφωνόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι τη διοργάνωση Ετήσιου Συνεδρίου των Ισραηλινών Πρακτόρων στην Αθήνα διεκδίκησε ο κ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος μαζί με τον κ. Λύσανδρο Τσιλίδη κατά την επίσκεψη τους στο Ισραήλ τον περασμένο Φεβρουάριο και μετά την υπογραφή Κοινή Δήλωση συνεργασίας των δύο χωρών ( Ελλάδας -Ισραήλ) στον τομέα του Τουρισμού από την Υπουργό κα Έλενα Κουντουρά και τον ομόλογο της υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ.

 

Η ηγεσία του FEDHATTA ( Ομοσπονδία Συνδέσμων εν Ελλάδι τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων ) στην επιστολή της προς τον ΓΓ ΕΟΤ, ευχαριστεί ακόμη τον κ Δ. Τρυφωνόπουλο: «για την τιμητική παρουσία και τις πρωτοβουλίες σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ομάδας Ισραηλινών Πρακτόρων στη Θεσσαλονίκη» .Και αναφέρουν χαρακτηριστικά : «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα πολλαπλασιαστικά οφέλη για την Ελλάδα, μετά την επιτυχημένη πραγματοποίηση του Συνεδρίου, θα είναι βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Εμείς από την πλευρά μας, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Δώδεκα» θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, με εξωστρέφεια και δυναμισμό, αξιοποιώντας το διεθνές δίκτυο των τουριστικών γραφείων και των tour operators, των παραγωγών και των δικτύων διανομής του τουριστικού προϊόντος».

 

Αγαπητέ κύριε Γενικέ, Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του ΙΤΤΑΑ Convention 2016, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 22-24 Νοεμβρίου 2016, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την καθοριστική συμβολή σας στην επιτυχημένη διοργάνωση του Συνεδρίου. Οι Ισραηλινοί τουριστικοί επαγγελματίες αναχώρησαν από τη χώρα μας ενθουσιασμένοι τόσο με τα αξιοθέατα της Ελλάδας όσο και με τον επαγγελματισμό όλων όσων συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου. Αρωγός στην όλη προσπάθεια στάθηκε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και για την τιμητική παρουσία και τις πρωτοβουλίες σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ομάδας Ισραηλινών Πρακτόρων στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα πολλαπλασιαστικά οφέλη για την Ελλάδα, μετά την επιτυχημένη πραγματοποίηση του Συνεδρίου, θα είναι βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Εμείς από την πλευρά μας, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Δώδεκα» θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, με εξωστρέφεια και δυναμισμό, αξιοποιώντας το διεθνές δίκτυο των τουριστικών γραφείων και των tour operators, των παραγωγών και των δικτύων διανομής του τουριστικού προϊόντος.

 

Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής και της FEDHATTA

 

Ο Πρόεδρος FEDHATTA

 

Ο Γενικός Γραμματέας FEDHATTA