09/03/2018: Με την αιγίδα ΕΟΤ το «HEALTHY LIFE FESTIVAL»

09/03/2018: Με την αιγίδα ΕΟΤ το «HEALTHY LIFE FESTIVAL»


09/03/2018: Με την αιγίδα ΕΟΤ το «HEALTHY LIFE FESTIVAL»

Με την αιγίδα του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί το «HEALTHY LIFE FESTIVAL» από τις 20 έως τις 22 Απριλίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι.

 

Σύμφωνα με το φορέα διοργάνωσης Ecopolis, το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να γίνει ο κύριος χώρος έκφρασης όλων των τάσεων, εφαρμογών, μεθόδων, προϊόντων και υπηρεσιών για την υγεία και το ευ ζην. Η Ελλάδα με τις πλούσιες ιαματικές πηγές, το φυσικό της κάλλος, τα διεθνώς αναγνωρισμένα αγροτικά προϊόντα καθώς και τις ιδιαίτερες μονάδες και υποδομές φιλοξενίας μπορεί να διεκδικήσει τη θέση της στον παγκόσμιο χάρτη, ως πρεσβευτής της ψυχικής και σωματικής ευζωίας με όχημα τον εναλλακτικό τουρισμό.

 

Το Healthy Life Festival υπόσχεται στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία καθώς έχει εντάξει στις θεματικές του ενότητες: την ευεξία, τις εναλλακτικές θεραπείες, τη σωματική υγεία, τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, την πνευματική ανάπτυξη και την κοινωνική αλληλεπίδραση, στοχεύει να γίνει σημείο αναφοράς και συνάντησης 350 Εκθετών και περισσοτέρων από 25.000 επισκεπτών. Ολιστικές και εναλλακτικές θεραπείες, σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτοεξέλιξης, βιολογικά ποτά και τρόφιμα, βότανα, αιθέρια έλαια και συμπληρώματα διατροφής, βιβλία και εφαρμογές, εναλλακτικός και θεραπευτικός τουρισμός, υπαίθριες δραστηριότητες, extreme sports, είδη ορειβασίας και camping, όργανα γυμναστικής, σχολές δραστηριοτήτων και χειροτεχνήματα.

 

Ταυτόχρονα μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων όπως παρουσιάσεις υγιεινής μαγειρικής για μεγάλους και παιδιά, επιδείξεις γυµναστικών µεθόδων και πολεµικών τεχνών, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις επιµορφωτικού χαρακτήρα για παιδιά, συναυλίες µε καταξιωµένους καλλιτέχνες από την ελληνική μουσική σκηνή αλλά και διαγωνισµοί, διαδραστικά events, παραδοσιακά παιχνίδια, και κληρώσεις δώρων, δικαίως τοποθετούν το Φεστιβάλ ως ένα από τα κορυφαία στο είδος του.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ:

http://healthylifefestival.com/