09/06/2016: Συμμετοχή του ΕΟΤ στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού KOFTA της Σεούλ

09/06/2016: Συμμετοχή του ΕΟΤ στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού KOFTA της Σεούλ


09/06/2016: Συμμετοχή του ΕΟΤ στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού KOFTA της Σεούλ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού συμμετέχει, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού KOFTA της Σεούλ (09-12/5/16) στο πλαίσιο της στοχευμένης προβολής της χώρας μας σε νέες αγορές και εν προκειμένω στην Νότιο Κορέα και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

 

Στην έκθεση, ο ΕΟΤ συμμετέχει με περίπτερο 90τ.μ. και με συνεκθέτες τις Περιφέρειες Κρήτης και Ιονίων Νήσων.

 

Φωτό (από αριστερά): Αποστόλου Κλεοπάτρα ( από τη Δ/νση Έρευνας Αγοράς του ΕΟΤ) , ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Σεούλ κ. Διονύσιος Σουρβάνος, ο Γενικός Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ Α΄) κ Αθανάσιος Καραπέτσας, ο δημοφιλής Έλληνας παρουσιαστής στην Κορέα κ. Ανδρέας Βαρσακόπουλος και οι κυρίες Αγγελική Φωτοπούλου και Ισμήνη Βαλσαμάκη επίσης από τον ΕΟΤ.

 

Επίσης, μέσα από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές συνεργασίες, ο ΕΟΤ στοχεύει στην προώθηση της Ελλάδας και την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και στο πλαίσιο αυτό στην KOFTA συνεργάζεται με τον πλέον δημοφιλή Έλληνα παρουσιαστή στη Ν.Κορέα, κ Ανδρέα Βαρσακόπουλο, που λόγω της καταγωγής του είναι ευρέως γνωστός με το προσωνύμιο «ο Έλληνας».

 

Αυτήν την περίοδο, μεταδίδεται με πρωτοφανή επιτυχία στην Νότιο Κορέα και στην Κίνα η Κορεάτικη τηλεοπτική σειρά «Descendants of the Sun» που γυρίστηκε στην Ελλάδα- Ζάκυνθο και Αράχωβα – και στην Κορέα. Η σειρά σημειώνει ρεκόρ θεαματικότητας, και υπολογίζεται ότι στην Κίνα θα την παρακολουθήσουν πάνω από 125 εκατ. θεατές και δυνητικοί τουρίστες της χώρας μας.