10/06/2019: Εκδήλωση του ΕΟΤ με το περιοδικό Condé Nast Traveller για προβολή της Ελλάδας στη βρετανική αγορά

10/06/2019: Εκδήλωση του ΕΟΤ με το περιοδικό Condé Nast Traveller για προβολή της Ελλάδας στη βρετανική αγορά


10/06/2019: Εκδήλωση του ΕΟΤ με το περιοδικό Condé Nast Traveller για προβολή της Ελλάδας στη βρετανική αγορά

Ειδική εκδήλωση για την προβολή του αναβαθμισμένου και εμπλουτισμένου ελληνικού τουριστικού προϊόντος στη βρετανική αγορά, διοργανώνεται τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στο Λονδίνο από την Υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας σε συνεργασία με το δημοφιλές περιοδικό τουρισμού πολυτελείας και ταξιδιωτικών εμπειριών Condé Nast Traveller. Το event θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του περιοδικού με γενικό τίτλο «Travellers Tales», που έχουν ως στόχο τη γνωριμία των Βρετανών επαγγελματιών του τουρισμού πολυτελείας και των υψηλού εισοδηματικού επιπέδου Βρετανών τουριστών με ποικίλους προορισμούς, ταξιδιωτικά προϊόντα και ξενοδοχεία πολυτελείας και εντάσσεται στην εθνική στρατηγική για την προώθηση της Ελλάδας ως κορυφαίου προορισμού για τουρισμό πολυτελείας και θαλάσσιο τουρισμό.

 

 

 

Την Ελλάδα θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Katie Derham, ραδιοφωνική και τηλεοπτική παρουσιάστρια των υψηλής ακροαματικότητας εκπομπών του BBC «Strictly Come Dancing» και «Saturday Live», η οποία αποτελεί σημαντική διαμορφώτρια της κοινής γνώμης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η κα Derham, που ταξιδεύει συχνά στα Ιόνια νησιά, θα προβάλει τη χώρα μας ως μοναδικό προορισμό τουρισμού πολυτελείας, θαλάσσιου τουρισμού και sailing, αλλά και ως τόπο αυθεντικών τουριστικών εμπειριών. Η εκδήλωση θα λάβει ευρύτερη δημοσιότητα, καθώς έως το τέλος του έτους θα γίνουν επανειλημμένες αναφορές σε αυτήν τόσο από τις στήλες του περιοδικού όσο και από την ιστοσελίδα του και τα social media.

 

 

Όλα τα σχετικά event του κύκλου «Traveller’s Tales» έχουν ως κεντρικό στοιχείο τους την εξιστόρηση από εξέχουσες προσωπικότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο προσωπικών εμπειριών, εξερευνήσεων, περιπετειών και μοναδικότητας του προορισμού σε επιλεγμένο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού, το οποίο ανήκει δημογραφικά σε ανώτερη οικονομικοκοινωνική βαθμίδα και κατά μέσο όρο πραγματοποιεί ετησίως έξι ταξίδια στο εξωτερικό.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο η Ελλάδα είχε θριαμβεύσει στα διεθνή ταξιδιωτικά βραβεία του Condé Nast Traveller για το 2018 καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην κατηγορία «Καλύτερα νησιά παγκοσμίως» (Best islands / Favourite islands), την 1η θέση στην κορυφαία κατηγορία «The World’s Top 100» για τα ελληνικά νησιά και τη 2η θέση ως η καλύτερη / πιο αγαπημένη χώρα παγκοσμίως (κατηγορία Best countries / Favourite countries), ενώ ανάλογες διακρίσεις είχε λάβει στα ίδια βραβεία το 2017 και το 2016.