10/07/2020 – Θετικά μηνύματα από την Χάγη

10/07/2020 – Θετικά μηνύματα από την Χάγη


10/07/2020 – Θετικά μηνύματα από την Χάγη

ΕΟΤ: Εκδήλωση  προβολής Ελληνικού Τουρισμού στην Ολλανδία

 

Ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου και το άνοιγμα της Ελλάδας για τους Ολλανδούς επισκέπτες, η Υπηρεσία Εξωτερικού ΕΟΤ-Κάτω Χωρών, διοργάνωσε στη Χάγη εκδήλωση δημοσίων σχέσεων σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ολλανδία. Η  εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου 2020, με στόχο την προβολή του ελληνικού τουρισμού και την ενίσχυση της επανεκκίνησης της τουριστικής περιόδου στη μετά Covid-19 εποχή.

 

 

Από αριστερά, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ολλανδία κ. Νικόλας Πλεξίδας, η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών κα Ελένη Σκαρβέλη και ο εκδότης του επαγγελματικού περιοδικού Travelution κ. Michel de Lijster.

 

 

Συγκεκριμένα διοργανώθηκε networking walking dinner και παραβρέθηκαν ως προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι, εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines καθώς και Tour Operators (TUI, Corendon, Silverjet, Labrys Reizen, Face to Face, Holiday Guru) που έχουν εντάξει την Ελλάδα στις προσφορές τους.

 

Καλωσόρισμα των καλεσμένων από τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Ολλανδία κ. Νικόλα Πλεξίδα. Από αριστερά του η σύμβουλος Πρεσβείας α’ κα Άννα-Μαρία Παναγιωτακοπούλου, από δεξιά του η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών κα Ελένη Σκαρβέλη, η εκπρόσωπος των εκδόσεων Hearst κα Fadoua el Harrak, η εκπρόσωπος στην Ολλανδία της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines κα Natascha Tieleman, οι εκπρόσωποι του Τ/Ο Silverjet κ. και κα Pauline Mak, ο εκπρόσωπος της πλατφόρμας Holiday Guru κ. Sami Chouchane, ο εκπρόσωπος του Τ/Ο Corendon κ. Dick Gussen, ο αρχισυντάκτης του επαγγελματικού περιοδικού TravMagazine κ.Theo de Reus, η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Vrouw της καθημερινής εφημερίδας De Telegraaf κα Marieke T Hart.

 

Ενημέρωση για τα μέτρα στην Ελλάδα

 

Στόχος της εκδήλωσης ήταν, οι προσκεκλημένοι να ενημερωθούν για τα μέτρα και τα πρωτόκολλα ασφαλείας που αφορούν στην προστασία από τον Covid-19, που εφαρμόζονται στη χώρα μας, ώστε να αποκτήσουν ίδια γνώση και να συνεισφέρουν  αποτελεσματικά στη διαμόρφωση θετικής εικόνας στο  ευρύ κοινό, ώστε να ενισχυθούν οι κρατήσεις τελευταίας στιγμής (Ιούλιος-Αύγουστος) αλλά και οι φθινοπωρινές διακοπές.

 

Από δεξιά, ο Γενικός Διευθυντής της TUI Ολλανδίας κ. Arjan Kers και η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών κα Ελένη Σκαρβέλη

 

Πρώτη συνάθροιση στην Ολλανδία

 

Ήταν η πρώτη εκδήλωση με φυσική παρουσία μετά το lockdown στην Ολλανδία και τα σχόλια των συμμετεχόντων ήταν αρκούντως θετικά. Καταγράφηκε η  ενίσχυση της θετικής εικόνας που έχει δημιουργήσει η χώρα στην Ολλανδία ως προς την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την Ελλάδα με εντατικό ρυθμό και τους επόμενους μήνες του 2020. Ήδη, οι πρώτοι τουριστικοί πράκτορες του Τ/Ο TUI επισκέφθηκαν τη Ζάκυνθο και ο Τ/Ο Corendon προγραμματίζει ταξίδι εξοικείωσης με δημοσιογράφους και bloggers στην Κρήτη.

 

Info:

Links από αναρτήσεις των επαγγελματικών Μέσων TravMagazine, Travelution και Reisbizz.
•    https://www.travmagazine.nl/kick-off-griekenland-er-zit-weer-beweging-in/
•    https://www.travelution.nl/nl/nieuws/griekenland-get-to-gether-op-de-ambassade
•    https://www.reisbizz.nl/nieuws/categorie/1182/reisindustrie/griekse-ambassadeur-spreekt-nederlandse-reisindustrie-toe-in-ambtswoning