10/5/2019: Βρετανία. Ο ΕΟΤ στα Travel Bulletin Showcases

10/5/2019: Βρετανία. Ο ΕΟΤ στα Travel Bulletin Showcases


10/5/2019: Βρετανία. Ο ΕΟΤ στα Travel Bulletin Showcases

Με στόχο την προώθηση των οικογενειακών διακοπών στη χώρα μας, του τουρισμού πολυτελείας και των ποιοτικών διακοπών στα ελληνικά νησιά, ο ΕΟΤ συμμετέχει σε τέσσερις δράσεις θεματικών road shows στους σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες του  Ηνωμένου Βασιλείου, που διοργανώνει και φέτος το έγκυρο επαγγελματικό περιοδικό για τη βρετανική τουριστική αγορά "Travel Bulletin". Πρόκειται για την εκδήλωση Travel Bulletin Showcases, που υλοποιείται για μια ακόμη χρονιά με στόχο την ενημέρωσή των τουριστικών πρακτόρων της χώρας  για τους νέους προορισμούς, τα  καινοτόμα τουριστικά προϊόντα και τις νέες τάσεις της τουριστικής αγοράς.

 

Η υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, στο πλαίσιο των στρατηγικών κατευθύνσεων της Εθνικής Τουριστικής πολιτικής για την προβολή του θεματικού τουρισμού  της Ελλάδας στο εξωτερικό,  συμμετέχει στα τέσσερα παρακάτω events, επιδιώκοντας την ισχυρή προβολή του εμπλουτισμένου ελληνικού τουριστικού προϊόντος έναντι του ανταγωνισμού:

 

  • Family Holiday Showcase – Μπρίστολ, Δευτέρα 13 Μαΐου 2019
  • Mediterranean Showcase – Οξφόρδη, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019
  • Mediterranean Showcase – Σέφιλντ, Τρίτη 11 Ιουνίου 2019
  • Luxury Showcase – Γλασκώβη, Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

 

Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως σημαντική δράση γνωριμίας, ενημέρωσης και περαιτέρω ενδυνάμωσης των επαγγελματικών σχέσεων του ΕΟΤ  με σημαντικό αριθμό επιφανών τουριστικών πρακτόρων και επαγγελματιών τουρισμού, που ειδικεύονται στον τουρισμό πολυτελείας, στις οικογενειακές διακοπές και στο χώρο του  ποιοτικού τουρισμού στη Μεσόγειο. Οι συμμετέχοντες θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τις εξελίξεις και την ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος,  με ότι αυτό συνεπάγεται για την  ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας  στη βρετανική αγορά.