12/12/2018: Συμμετοχή του ΕΟΤ στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του γερμανικού T.O. Berge & Meer

12/12/2018: Συμμετοχή του ΕΟΤ στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του γερμανικού T.O. Berge & Meer


12/12/2018: Συμμετοχή του ΕΟΤ στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του γερμανικού T.O. Berge & Meer

Την προβολή της Ελλάδας και των πολλαπλών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού και της υπουργού κας Έλενας Κουντουρά για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, είχε ως στόχο η συμμετοχή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του Τ.Ο. Berge & Meer, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Rhein Mosel Halle της ιστορικής πόλης Koblenz.

 

Άποψη του infostand του ΕΟΤ στην επετειακή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του γερμανικού Τ.Ο. Berge & Meer.

 

Η εκδήλωση περιλάμβανε τουριστική έκθεση, όπου η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας συμμετείχε με infostand, καθώς και επίσημο δείπνο για τους προσκεκλημένους, πλαισιωμένου από μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και κλήρωση δώρων, τα έσοδα των οποίων διατέθηκαν από τον Τ.Ο. σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Γερμανικού Συνδέσμου Ταξιδίων (DRV), κ. Norbert Fiebig, ενώ συμμετείχε και μεγάλος αριθμός εκπροσώπων της τουριστικής αγοράς, όπως ιδιοκτήτες ταξιδιωτικών γραφείων από την ευρύτερη περιοχή του Ομόσπονδου Κρατιδίου της Ρηνανίας-Παλατινάτου, ξενοδόχοι, εκπρόσωποι αεροπορικών εταιριών, Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού, αλλά και επιλεγμένοι πελάτες του εν λόγω Τ.Ο., που επέδειξαν ισχυρό ενδιαφέρον για την ελληνική συμμετοχή.

 

Στιγμιότυπο από το επίσημο δείπνο που παρατέθηκε στους προσκεκλημένους της εκδήλωσης.

 

Ο Τ.Ο. Berge & Meer, με έδρα το Regensdorf Westerwald, συγκαταλέγεται στους μεσαίου μεγέθους διοργανωτές ταξιδίων της γερμανικής τουριστικής αγοράς. Προσφέρει ποιοτικά πακέτα διακοπών και ιδιαίτερα κυκλικά ταξίδια και κρουαζιέρες, καλύπτοντας πάνω από 1.000 ταξιδιωτικούς προορισμούς σε όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, ενώ απευθύνεται κυρίως σε πελάτες με εξειδικευμένα τουριστικά ενδιαφέροντα