13/10/2016: Ο ΕΟΤ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Αγίας Πετρούπολης

13/10/2016: Ο ΕΟΤ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Αγίας Πετρούπολης


13/10/2016: Ο ΕΟΤ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Αγίας Πετρούπολης

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση INWETEX CIS TRAVEL MARKET, που πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 15 Οκτωβρίου στην Αγία Πετρούπολη, συμμετέχει ο ΕΟΤ με περίπτερο 60 τ.μ., όπου ως συνεκθέτες φιλοξενούνται η Περιφέρεια Πελοποννήσου και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις.

 

Φωτό: Γενική άποψη του περιπτέρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, το οποίο βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Έκθεσης.

 

Η Έκθεση, στην οποία συμμετέχουν συνολικά 315 τουριστικές επιχειρήσεις από 20 χώρες και 24 ρωσικές περιφέρειες, απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού και υποψήφιους ταξιδιώτες, που ενδιαφέρονται κυρίως για προγράμματα χειμερινού τουρισμού.

 

Φωτό: Επισκέπτες και δημοσιογράφοι μπροστά στο περίπτερο του ΕΟΤ.

 

Με την ευκαιρία της έναρξης της Έκθεσης, σήμερα το απόγευμα ο ΕΟΤ παραθέτει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης εκδήλωση προς τουριστικούς πράκτορες, κυβερνητικούς αξιωματούχους και δημοσιογράφους τοπικών ΜΜΕ, στην οποία θα παραστεί και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας Πάνος Μπεγλίτης.

 

Φωτό: Ο προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας Πολύκαρπος Ευσταθίου (αριστερά), με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη Πάνο Μπεγλίτη (στο μέσον) και το στέλεχος της Διεύθυνσης Έρευνας Αγοράς & Διαφήμισης του ΕΟΤ Αγγελική Φωτοπούλου, στο περίπτερο του Οργανισμού.