14/11/2017: Προβολή της Αττικής και των νησιών του Σαρωνικού στην Σκανδιναβία

14/11/2017: Προβολή της Αττικής και των νησιών του Σαρωνικού στην Σκανδιναβία


14/11/2017: Προβολή της Αττικής και των νησιών του Σαρωνικού στην Σκανδιναβία

Με στόχο την ενημέρωση των tour operators και των δημοσιογράφων της Σουηδίας για τις σημαντικές δυνατότητες της Αθήνας, των Νησιών του Σαρωνικού και γενικότερα της Αττικής ως τουριστικού προορισμού, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκδήλωση στην Πρεσβευτική Κατοικία στη Στοκχόλμη, που διοργάνωσαν ο Ε.Ο.Τ. Σκανδιναβίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και με την ευγενική συνδρομή του Πρέσβη της Ελλάδας κ. Δ. Τουλούπα.

 

Συγκεκριμένα αναδείχθηκε η δυναμική που έχει να επιδείξει η περιοχή σε οικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο, η πλούσια ιστορία της αλλά και οι άριστες υποδομές, που διαθέτει . Τονίστηκε η ποικιλία του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος και η εγγύτητα των νησιών τα οποία μπορεί να εξερευνήσει ο επισκέπτης σε μία μέρα, στοιχεία που την καθιστούν ιδανικό προορισμό 365 ημέρες το χρόνο.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων tour operators της Σκανδιναβίας μεταξύ των οποίων της TUI, APOLLO, AIRTOURS, TEMA/JAMBO TOURS, SELECT COLLECTION κ.α. καθώς επίσης και tour operators οι οποίοι έχουν προγράμματα κυρίως εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως το TRAWELL.

 

Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους πολλοί δημοσιογράφοι έγκριτων τουριστικών Περιοδικών όπως το VAGABOND και RES ενώ παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι μεγάλων εκδοτικών Οίκων όπως το LIFESTYLE PUBLISHING καθώς και εκπρόσωποι μεγάλων Online δικτύων όπως το SMART MEDIA και REISEGIGANTEN.