15/10/2018: Ο ΕΟΤ στην Έκθεση Inwetex-Cis της Αγίας Πετρούπολης

15/10/2018: Ο ΕΟΤ στην Έκθεση Inwetex-Cis της Αγίας Πετρούπολης


15/10/2018: Ο ΕΟΤ στην Έκθεση Inwetex-Cis της Αγίας Πετρούπολης

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ΕΟΤ στην Έκθεση Inwetex-Cis, που πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Οκτωβρίου στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Στην έκθεση, η οποία διοργανώνεται και τελεί υπό την αιγίδα του ρωσικού Υπουργείου Πολιτισμού, τoυ Ρωσικού Οργανισμού Τουρισμού (Rostourism), της Κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης και της Ένωσης της Ρωσικής Τουριστικής Βιομηχανίας, συμμετείχαν φέτος 215 εκθέτες από 21 χώρες από όλο τον κόσμο, 18 ρωσικές περιφέρειες και περισσότεροι από 3.500 επαγγελματίες του τουρισμού.

 

Άποψη του ελληνικού περιπτέρου στην Έκθεση Inwetex-Cis της Αγίας Πετρούπολης.

 

Το εντυπωσιακό περίπτερο της ελληνικής συμμετοχής επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη κ. Παναγιώτης Μπεγλίτης, ο Κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης κ.Beglov Alexander και πλήθος κόσμου, ενώ το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο του έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας, δεξιώθηκε κυβερνητικούς αξιωματούχους, τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους της περιοχής.

 

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη κ. Παναγιώτης Μπεγλίτης με τον Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης κ. Alexander Beglov, στο περίπτερο του ΕΟΤ στην Έκθεση Inwetex-Cis.

 

Σημειώνεται πως από την Περιφέρεια της Αγίας Πετρούπολης καθώς και τις γειτονικές περιφέρειες, αρμοδιότητας του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη για την έκδοση βίζας, επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα σχεδόν 250.000 Ρώσοι τουρίστες.