16/06/2016: Στην Κω το φετινό FVW workshop

16/06/2016: Στην Κω το φετινό FVW workshop


16/06/2016: Στην Κω το φετινό FVW workshop

Στην Κω θα πραγματοποιηθεί φέτος (29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου) το τουριστικό “FVW workshop 2016” που οργανώνει κάθε χρόνο ο γνωστός στα τουριστικά Μ.Μ.Ε. γερμανικός οργανισμός, FVW.

 

Στο πλαίσιο της δυναμικής προβολή του νησιού και της ευρύτερης περιοχής του νοτιοανατολικού Αιγαίου σε μεγάλους Γερμανούς Τ.Ο.s και πράκτορες, ο Ε.Ο.Τ. υποστηρίζει τη διοργάνωση σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,του Δήμου Κω και της Ένωσης Ξενοδόχων Κω.

 

Πρόκειται για σημαντική διοργάνωση για την τουριστική αγορά καθώς συμμετέχουν σε αυτήν, εξειδικευμένοι εκπρόσωποι του γερμανικού τουριστικού τομέα, οι οποίοι και θα ανταλλάξουν απόψεις και προτάσεις με τουριστικούς παράγοντες και τοπικούς άρχοντες του Ν.Α. Αιγαίου για την προώθηση της ευρύτερης περιοχής στην αγορά της Γερμανίας.

 

Το “workshop FVW 2016” διαθέτει μεγάλο δίκτυο επικοινωνίας, καθώς προβάλλεται ηλεκτρονικά στο www.fvw.de με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την περιοχή που κάθε φορά το φιλοξενεί, ενώ στο εξειδικευμένο περιοδικό του ομίλου φιλοξενείται εμπεριστατωμένο πολυσέλιδο αφιέρωμα μέσω του οποίου ενημερώνονται 25.000 συνδρομητές από το τουριστικό δίκτυο της Γερμανικής Αγοράς.