17/10/2017: Ξεκινά η 1η ΜΙΤΕ υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

17/10/2017: Ξεκινά η 1η ΜΙΤΕ υπό την αιγίδα του ΕΟΤ


17/10/2017: Ξεκινά η 1η ΜΙΤΕ υπό την αιγίδα του ΕΟΤ


 

Υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ξεκινά την προσεχή Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο αναβαθμισμένο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC η 1η Mediterranean International Tourism Exhibition (ΜΙΤΕ). Στόχος της Έκθεσης είναι να καταστεί θεσμός και να εδραιωθεί μεταξύ των πρώτων Διεθνών Τουριστικών Εκθέσεων στον κόσμο, αποτελώντας σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και ολόκληρο τον κόσμο με διεθνή εμβέλεια, η οποία αρμόζει στη θέση που κατέχει ο ελληνικός τουρισμός στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

 

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 350 εκθέτες από ελληνικούς και ξένους προορισμούς, καθώς και 250 επιλεγμένοι buyers, ενώ αναμένεται να την επισκεφθούν πάνω από 30.000 εμπορικοί επισκέπτες και κοινό. Στους Εκθέτες περιλαμβάνονται ελληνικοί και ξένοι τουριστικοί φορείς, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μεγάλες ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις, όπως τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες ειδικών μορφών και εναλλακτικού τουρισμού, εταιρείες real estate, τροφίμων, ποτών κ.ά.

 

Κατά τη διάρκειά της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν, εξάλλου, ειδικές ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις παγκόσμιες τάσεις και τα σύγχρονα εργαλεία στον Τουρισμό, όπως επίσης Β2Β συναντήσεις με κορυφαίους T.O’s από παραδοσιακές και αναδυόμενες αγορές και workshops προσαρμοσμένα στις νέες απαιτήσεις και ευκαιρίες του κλάδου.

 

Η ΜΙΤΕ θα διαρκέσει έως την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.