17/10/2019: Η Πρόεδρος του ΕΟΤ στο Συνέδριο “Dive in Blue Growth”

17/10/2019: Η Πρόεδρος του ΕΟΤ στο Συνέδριο “Dive in Blue Growth”


17/10/2019: Η Πρόεδρος του ΕΟΤ στο Συνέδριο “Dive in Blue Growth”

Η πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου

 

«Βιώσιμη ανάπτυξη και εκμετάλλευση του ενάλιου πλούτου μας, σημαίνει ανάπτυξη και βελτίωση για όλες τις συνδεόμενες με αυτόν περιοχές».

 

Αυτό τόνισε η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου στον χαιρετισμό της, κατά την έναρξη του Συνεδρίου «Dive in Blue Growth”, που  πραγματοποιήθηκε  χθες στο Μουσείο της Ακρόπολης στο πλαίσιο του προγράμματος BLUEMED.

 

Κύριος στόχος  του Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η  προώθηση του ενάλιου τουρισμού.

 

Η πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κώστα Αγοραστό και την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη

 

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ απεύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη του Συνεδρίου  κατόπιν πρόσκλησης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Όπως η ίδια τόνισε :  «Το βασικό σκεπτικό του Συνεδρίου μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Με αυτή  τη στρατηγική κινούμαστε για την ποιοτική αναβάθμιση του μαζικού τουρισμού και προχωράμε άμεσα στην ενίσχυση του θεματικού τουρισμού με σεβασμό στο περιβάλλον που αποτελεί και συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου μας.

 

Και κατέληξε: «Ως ΕΟΤ πιστεύουμε στην συνεργασία. Μαζί με τις Περιφέρειες και τους Δήμους μπορούμε να αναδείξουμε πλήρως τον πολιτιστικό και περιβαλλοντικό πλούτο κάθε περιοχής, στην κατεύθυνση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης».