18/06/2015: ΕΟΤ και Aegean παρουσίασαν νέα δρομολόγια από και προς Τουρκία

18/06/2015: ΕΟΤ και Aegean παρουσίασαν νέα δρομολόγια από και προς Τουρκία


18/06/2015: ΕΟΤ και Aegean παρουσίασαν νέα δρομολόγια από και προς Τουρκία

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 12/6/2015 στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, από το Γραφείο Ε.Ο.Τ Τουρκίας σε συνεργασία με την Aegean Airlines εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκαν τα νέα δρομολόγια της εταιρείας από Κωνσταντινούπολη προς Ηράκλειο και Μύκονο και από την Σμύρνη στην Αθήνα, σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους. Στην εν λόγω εκδήλωση παρευρέθηκαν 50 Τουριστικοί πράκτορες από τη γειτονική χώρα , δημοσιογράφοι, bloggers, το τηλεοπτικό κανάλι NTV και επιφανείς επιχειρηματίες της ελληνικής ομογένειας. 
 
Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη κ. Ευάγγελος Σέκερης απεύθυνε χαιρετισμό, η Προϊσταμένη του Γραφείου Ε.Ο.Τ Τουρκίας κ Μαρία Ραχμανίδου και ο Περιφερειακός Διευθυντής της Aegean Airlines κ. Νικόλαος Κομνηνός πραγματοποίησαν ομιλίες και ακολούθησε η παρουσίαση της Aegean Airlines από την υπεύθυνη πωλήσεων στην Τουρκία κυρία Mirey Goldag.
 
Στην συνέχεια ακολούθησε κλήρωση δωρεάν εισιτηρίων από την Aegean Airlines. Την κλήρωση για δύο άτομα που θα ταξιδέψουν business class έκανε ο Γενικός Πρόξενος κ. Σέκερης με νικήτρια την κυρία Ozden Seyhum από το ταξιδιωτικό Πρακτορείο Viking Turizm και την κλήρωση για δύο άτομα που θα ταξιδέψουν economy class έκανε η Προϊσταμένη του Γραφείου Ε.Ο.Τ Τουρκίας κα Μαρία Ραχμανίδου με νικητή τον δημοσιογράφο της Haberturk κ. Ali Esad Goksel (φωτό). Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε προβολή του οπτικοακουστικού υλικού του Ε.Ο.Τ και διανεμήθηκε έντυπο προωθητικό υλικό του Ε.Ο.Τ και της Aegean Airlines.