20/02/2018: Ο ΕΟΤ στην Έκθεση Panorama World Festival της Στοκχόλμης.

20/02/2018: Ο ΕΟΤ στην Έκθεση Panorama World Festival της Στοκχόλμης.


20/02/2018: Ο ΕΟΤ στην Έκθεση Panorama World Festival της Στοκχόλμης.

Με δικό του περίπτερο συμμετείχε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Σκανδιναβίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Panorama World Festival» που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο STOCKHOLMSMÄSSAN της Στοκχόλμης, στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2018.

 

Οι περίπου 10.000 επισκέπτες της Έκθεσης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ελληνικούς προορισμούς και κυρίως για τον εναλλακτικό τουρισμό, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία των σημαντικότερων Τ.Ο’s οι οποίοι διακινούν το μεγαλύτερο όγκο τουριστών από τη Σκανδιναβία προς την Ελλάδα όπως π.χ. του TUI, Apollo, Detur, Airtours και Tema (ο τελευταίος εξειδικεύεται στον εναλλακτικό τουρισμό).

 

Η συμμετοχή των Περιφερειών από την Ελλάδα ήταν ιδιαίτερα σημαντική και το υλικό που διατέθηκε στο κοινό συμπεριλάμβανε χρήσιμες πληροφορίες και για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στην κάθε περιοχή.

 

Από αριστερά: κ. Π.Γιαννούλης, Εμπορικός Ακόλουθος, κ. Ν. Ψυχάρη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου, κ.Π. Μούρμας Ε.Ο.Τ., κ. Δ. Τουλούπας-Πρέσβης της Ελλάδας, κ. Μ. Κουμουτσάκου-Εμπορικό Τμήμα Πρεσβείας.

 

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης ο αν. προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας & Βαλτικής κ. Παύλος Μούρμας είχε επαφές με τους εκπροσώπους των Τ.Ο’s οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτήν. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι με τον Τ.Ο. TEMA συμφωνήθηκε η διοργάνωση ειδικής παρουσίασης στα Γραφεία του με σκοπό την προβολή της Ελλάδας σε (70) VIP πελάτες του.

 

Την Έκθεση επισκέφθηκαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Σουηδία κ. Δημήτριος Τουλούπας συνοδευόμενος από τον Εμπορικό Ακόλουθο κ. Παντελή Γιαννούλη και την κα Μαρία Κουμουτσάκου από το Εμπορικό Τμήμα της Πρεσβείας καθώς και την Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου κ. Νικολέτα Ψυχάρη.