20/5/2016: Εκδήλωση του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας στο Λουξεμβούργο

20/5/2016: Εκδήλωση του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας στο Λουξεμβούργο


20/5/2016: Εκδήλωση του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας στο Λουξεμβούργο

Εκδήλωση για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στο Λουξεμβούργο διοργάνωσε στις 10 Μαΐου το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ελλάδας στο Λουξεμβούργο, με αφορμή την έναρξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Λουξεμβούργου και Αθήνας από την Aegean Airlines. 
 
Η διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών Ελένη Σκαρβέλη απευθύνεται στους εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς του Λουξεμβούργου. Δεξιά της, ο Έλληνας πρέσβης στο Λουξεμβούργο Θεόδωρος Γεωργακέλος.
 
Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στην προβολή του πολυθεματικού ελληνικού τουριστικού προϊόντος και στην στοχευμένη ενημέρωση των τουριστικών πρακτόρων, των εκπροσώπων των ΜΜΕ και των διαμορφωτών της κοινής γνώμης στο Λουξεμβούργο, με σκοπό την ενίσχυση των κρατήσεων από μια αγορά με υψηλή καταναλωτική δύναμη και δυνατότητες για επίσκεψη στην Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 
 
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Έλληνας πρέσβης στο Λουξεμβούργο Θεόδωρος Γεωργακέλος, ενώ η διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών Ελένη Σκαρβέλη παρουσίασε όλους τους ελληνικούς προορισμούς με απευθείας σύνδεση με το Λουξεμβούργο (Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδος, Κως) και έδωσε έμφαση στην Αθήνα για ένα ιδιαίτερα ελκυστικό city trip. Οι επιλεγμένοι προσκεκλημένοι γεύτηκαν ελληνικά προϊόντα (κρασί, ελαιόλαδο, μέλι κ.ά.), παρέλαβαν ενημερωτικό υλικό του ΕΟΤ και μετείχαν σε κλήρωση δωρεάν διακοπών στη Ρόδο (προσφορά της εταιρείας Grecotel) και την Κρήτη (προσφορά της εταιρείας DAIOS), καθώς και δωρεάν παροχής εισιτηρίων από την Aegean Airlines.