21/05/2015: Η απάτητη Κρήτη με 4Χ4

21/05/2015: Η απάτητη Κρήτη με 4Χ4


21/05/2015: Η απάτητη Κρήτη με 4Χ4

 
Συγκλονιστικές εμπειρίες στην απάτητη Κρήτη βιώνουν από 4/5/2015 έως και 30/5/2015 12 Γερμανοί  και Αυστριακοί δημοσιογράφοι, τουριστικοί πράκτορες και bloggers, φιλοξενούμενοι από τον  ΕΟΤ σε συνεργασία με την Landrover Γερμανίας και το ξενοδοχείο DAIOS COVE. 
 
Πρόκειται για  μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και πρωτότυπη προωθητική ενέργεια που απευθύνεται ως επί το πλείστον στο Γερμανόφωνο αγοραστικό κοινό, που επιθυμεί παράλληλα με τις πολυτελείς διακοπές του να ζήσει  και μια ξεχωριστή περιπέτεια. 
 
Οι επισκέπτες, μοιρασμένοι σε τέσσερις ομάδες, επισκέπτονται ορεινές και δύσβατες περιοχές των Ν. Λασιθίου, Ηρακλείου και Ρεθύμνου με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, οδηγώντας έξι  αυτοκίνητα της LANDROVER τύπου Discovery.
 
Ανεβαίνουν σε δύσβατα σημεία των ορέων Δίκτη και Ψηλορείτη και απολαμβάνουν τοπία και δράσεις πέραν των κλασσικών μορφών  τουρισμού. Ζουν μια ξεχωριστή περιπέτεια, οδηγούν μέσα από οροπέδια σε off road διαδρομές, διανυκτερεύουν με σκηνές σε απομονωμένη παραλία και συμμετέχουν στην παρασκευή Κρητικού φαγητού. Μέσα σε έξι ημέρες βιώνουν έναν ξεχωριστό τρόπο διακοπών.
 
Σε ανταπόδοση, οι φιλοξενούμενοι αναρτούν τις εμπειρίες τους στα social media /  blogs ενώ οι τουριστικοί πράκτορες προωθούν την πρωτότυπη αυτή ιδέα διακοπών στους πελάτες τους.