22/11/2017: Εκδήλωση για την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού στη Γαλλία

22/11/2017: Εκδήλωση για την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού στη Γαλλία


22/11/2017: Εκδήλωση για την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού στη Γαλλία

Με στόχο την προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γαλλίας σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο στον πολιτιστικό τουρισμό Τ.Ο Arts et Vie πραγματοποίησε μεγάλη εκδήλωση στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Παρίσι με προσκεκλημένους επιλεγμένο κοινό που αποτελείτο από Προέδρους και υψηλόβαθμα στελέχη τουριστικών και πολιτιστικών ενώσεων που εδρεύουν σε όλη τη γαλλική επικράτεια (ενώσεις γραμμάτων και τεχνών, φίλων των μουσείων κλπ) καθώς και διαμορφωτές κοινής γνώμης.

 

 

Η συνεργασία του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας με τον προαναφερόμενο Τ.Ο κρίνεται ιδιαίτερα στοχευμένη και σημαντική, δεδομένου ότι το χαρτοφυλάκιο που διαθέτει περιλαμβάνει επιλεγμένους προορισμούς από το Θιβέτ ως τη Γη του Πυρός και η μέση τιμή πώλησης ταξιδιού ανά άτομο επιβεβαιώνει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του πελατολογίου του. Ταυτόχρονα, η εξειδίκευση του Arts et Vie στον group πολιτιστικό τουρισμό, με την πλειοψηφία των ταξιδιών να πραγματοποιείται τους πλάγιους μήνες (άνοιξη και φθινόπωρο) εναρμονίζεται και εξυπηρετεί πλήρως τη στρατηγική του Υπουργείου Τουρισμούς για προβολή της Ελλάδας ως ιδανικό προορισμό για όλο το χρόνο.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να να γνωρίσουν την ελληνική γαστρονομία απολαμβάνοντας γεύσεις από την ελληνική κουζίνα.