24/04/2018: Με τη συμμετοχή του ΕΟΤ τα εγκαίνια της Volotea στη Μασσαλία.

24/04/2018: Με τη συμμετοχή του ΕΟΤ τα εγκαίνια της Volotea στη Μασσαλία.


24/04/2018: Με τη συμμετοχή του ΕΟΤ τα εγκαίνια της Volotea στη Μασσαλία.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 19 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Μασσαλίας τα εγκαίνια της νέας βάσης της Volotea. Τέσσερις ελληνικοί προορισμοί θα είναι πλέον προσβάσιμοι με τις απευθείας πτήσεις της Volotea: Κέρκυρα, Μύκονος, Σαντορίνη και Ηράκλειο.

 

Αυτή η πολύ σημαντική εξέλιξη, έρχεται να ικανοποιήσει την ήδη αυξημένη ζήτηση για απευθείας αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ του νότου της Γαλλίας και των ελληνικών νησιών και θα ενισχύσει περαιτέρω το κύμα των αφίξεων από την Γαλλία στην Ελλάδα.

 

Η ισπανικών συμφερόντων αεροπορική εταιρία, που ήδη από πέρυσι πετάει από την Τουλούζη σε Κέρκυρα και Σαντορίνη, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Ελλάδα και σκοπεύει να αναπτύξει περαιτέρω το δίκτυο των προορισμών της. Με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και καινούργιο στόλο αεροσκαφών, προσφέρει απευθείας πτήσεις σε περισσότερους από 80 προορισμούς.

 

Από αριστερά προς τα δεξιά: ο Chief Sales Officer της Volotea κος Pierfrancesco Carino, η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας κα Δήμητρα Βοζίκη και ο International Development Director κος Edo Friart

 

Στο workshop που ακολούθησε η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας, κα Δήμητρα Βοζίκη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με μεγάλο αριθμό τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα και τις πολλαπλές ευκαιρίες που προσφέρει ως τουριστικός προορισμός.