25/10/2021 – Η Ελλάδα «Αγαπημένος Προορισμός Κρουαζιέρας» στα βρετανικά βραβεία Wave Awards

25/10/2021 – Η Ελλάδα «Αγαπημένος Προορισμός Κρουαζιέρας» στα βρετανικά βραβεία Wave Awards


25/10/2021 – Η Ελλάδα «Αγαπημένος Προορισμός Κρουαζιέρας» στα βρετανικά βραβεία Wave Awards

Μια ακόμα σημαντική διεθνή διάκριση κατέκτησε η Ελλάδα τη φετινή χρονιά στην ιδιαίτερα απαιτητική τουριστική αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, γεγονός που επιβεβαιώνει την ανθεκτικότητα του ελληνικού τουρισμού στη δύσκολη συγκυρία εξαιτίας της πανδημίας.

 
Συγκεκριμένα, η χώρα μας αναδείχθηκε «Αγαπημένος προορισμός κρουαζιέρας» («Favourite Cruise Destination») στον καταξιωμένο διεθνή θεσμό για τον θαλάσσιο τουρισμό Wave Awards, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα.

 

 

Τα Wave Awards απονέμονται κάθε χρόνο μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχουν το κοινό, οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και εξειδικευμένοι συντάκτες στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού. Ο θεσμός διοργανώνεται από την εταιρεία Real Response Media, στην οποία ανήκουν τα περιοδικά «World of Cruising» και «Cruise Trade News», με τα οποία συνεργάζεται παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας στο πλαίσιο του διαφημιστικού προγράμματός της.

 
To περιοδικό «World of Cruising» διαθέτει 300.000 συνδρομητές σε όλες του τις πλατφόρμες, με 135.000 unique visitors να επισκέπτονται το website και 24.000 followers στα social media. Αντίστοιχα, το «Cruise Trade News» έχει 54.500 εγγραφές σε όλες του τις πλατφόρμες, με 30.000 unique visitors να επισκέπτονται το website και 4.500 followers στα social media.

 

Στιγμιότυπο από τη βράβευση της Ελλάδας στα βρετανικά Wave Awards 2021. H προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, Ελ. Σκαρβέλη (στο μέσον) με την συντάκτρια του περιοδικού «World of Cruising», Vicky Mayer (αριστερά), και την παρουσιάστρια της βραδιάς, ηθοποιό Debra Stephenson.

 

Το ελληνικό βραβείο παρέλαβε η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, Ελένη Σκαρβέλη.