27/04/2018:Συμμετοχή του ΕΟΤ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση KIFT στο Καζκστάν.

27/04/2018:Συμμετοχή του ΕΟΤ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση KIFT στο Καζκστάν.


27/04/2018:Συμμετοχή του ΕΟΤ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση KIFT στο Καζκστάν.

Με τη συμμετοχή του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας & ΚΑΚ αλλά και εκθετών από την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Απριλίου η Διεθνής Τουριστική Έκθεση KIFT 2018 στην πόλη Αλμάτι του Καζακστάν.

 

Από αριστερά ο Γενικός Δ/ντής του Ομίλου MOUZEDIS κ. Αλέξανδρος Τσαντικίδης και το στέλεχος του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας κ. Νικόλαος Σταμάτης

 

Στη φετινή, τριήμερης διάρκειας διοργάνωση, συμμετείχαν 340 εταιρείες και γραφεία στο χώρο του τουρισμού από 30 χώρες. Το ελληνικό περίπτερο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του συνόλου των επισκεπτών, τόσο των εκπροσώπων της τουριστικής αγοράς του Καζακστάν όσο και των χωρών που συμμετείχαν. Το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας σε συνεργασία με τον Όμιλο Μουζενίδη διοργάνωσε ελληνική βραδιά για 50  στελέχη τουριστικών πρακτορείων με ελληνική μουσική και κουζίνα ενόψει των απευθείας πτήσεων της εταιρείας προς την Ελλάδα από τις 3 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

 

Στιγμιότυπο από την Ελληνική βραδιά με τη συμμετοχή 50 τουριστικών πρακτόρων από το Καζακστάν

 

Η έκθεση KIFT έχει χαρακτηριστεί από τους ειδικούς ως το σημαντικότερο τουριστικό γεγονός της χρονιάς για το Καζακστάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Καζακστάν είναι η πιο εύρωστη οικονομία στην περιοχή της Κεντρικής Ασίας με το 60% του ΑΕΠ της χώρας να προέρχεται πρωτίστως από τη βιομηχανία του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.